28 weken zwanger? Welke producten kies ik voor mijn baby?

Omdat wij enkel het beste willen voor jouw kleine flamingo en jou: al onze verzorgingsproducten zijn safe en vrij van schadelijke stoffen. Ook leuk om je er alvast wat in te verdiepen als je zwanger bent!

 

28 weken zwanger? Welke producten kies ik voor mijn baby?

Omdat wij enkel het beste willen voor jouw kleine flamingo en jou kiezen wij enkel dé beste verzorgingsproducten die volledig vrij zijn van schadelijke stoffen en helemaal safe zijn. Ook leuk om je er alvast wat in te verdiepen als je zwanger bent!

De Gele Flamingo kiest heel bewust voor de merken NaïfLinea Mamma Babyen tandhygiënemerk Jack 'N Jill. De producten bevatten geen parfum, parabenen en andere schadelijke ingrediënten waardoor ze al vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden. Bovendien kan ook zwangere mama deze baby care lijn gebruiken. Extra handig!

Linea Mamma Baby

Er was eens een Italiaanse grootmoeder die met veel doorzettingsvermogen een huisje vol met medicijnen ontwikkelde. Later wilde haar kleindochter deze traditie voortzetten en creëerde een unieke lijn verzorgingsproducten voor (toekomstige) mama en baby; Linea Mamma Baby was geboren!

Linea Mamma Baby heeft een mooi gamma aan verzorgingsproducten. Zo is hun babyzeep heel zacht voor het babyhuidje maar ook ideaal voor peuters en kleuters met een gevoelige huid! 

De badzeep beval actieve stoffen uit kardemom, olijven en bietsuiker, allen afkomstig uit de biologische landbouw. Kardemom maakt je baby zijn/haar huidje fluweelzacht. Naast shampoo, conditioner, bodycrème en -olie, heeft dit Italiaanse merkje nog enkele andere toppers in har gamma.

Last van muggen in de zomer? De Zeta Anti Bug Spray van Linea Mamma Baby is speciaal ontwikkeld om de allerkleinsten te beschermen tegen muggen en insecten De speciale formule verrijkt met essentiële oliën van onder andere geranium, lavendel, citronella, tijm, citroen, litsea, aloë, eucalyptus en basilicumolie zorgen ervoor dat de huid heerlijk fris aanvoelt en vervelende muggen op een veilige afstand blijven. Extra fijn: ook als zwangere mama mag je de producten van Linea Mamma Baby gebruiken!

 Ontdek het volledige assortiment van Linea Mamma Baby hier! 

 

Naïf

Naïf maakt al enkele jaren verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen, door gebruik te maken van de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. 
Geen irriterende en schadelijke stoffen, maar milde ingrediënten, enkel het allerbeste dus!

Onze favorietjes uit het gamma van Naïf; moeilijk te kiezen, alle producten ruiken zo heerlijk en zijn zo zacht, dat je ze als mama of papa ook zou willen gebruiken (en dat mag ;-)). Ook de billendoekjes zijn heerlijk en bestaan uit 99% water. Zo kan je ze ook perfect gebruiken voor vieze snoetjes en handjes te poetsen.

De Relaxing Bath Foam zorgt voor subtiele bubbels met behulp van kokos en suiker. Hij is uitermate geschikt voor een droge huid of een huid met eczeem. In bad gaan wordt nu gewoon nóg leuker! 

 Wil je het merk eerst graag eens ontdekken? Dan is de Naïf Newborn Essentials set ideaal voor die eerste newborn weekjes.

Het setje bevat:

1. De milde badolie – lost goed op en maakt het badwater melkachtig en zacht. Verzorgt, maar laat geen vettige laag achter op de babyhuid. Fijn voor die eerste keer badderen en alle keren daarna.

2. Natuurlijke baby-olie – maakt de babyhuid soepel en zacht. Ook geschikt voor babymassage: giggles guaranteed.

3. Billencrème – red alert? Hier is de eerste hulp bij rode babybillen. Met extra veel zinkoxide in een handige hygiënische tube. Makkelijk uit te smeren en hij ruikt heerlijk.

 

 Wil je graag meer weten over een babybadje nemen? Lees dan zeker onze blog: waar let ik op als mijn baby'tje een badje neemt. 

Ook voor zwangere mama's heeft Naïf heerlijke producten in haar gamma. De Soothing Pregnancy Belly Balm en de Ontspannende zwangerschapsolie werden gelanceerd om het natuurlijke proces van je buik te ondersteunen. De balm en olie hydrateren en herstellen je groeiende buik, verminderen striemen en zitten boordevol natuurlijke ingredïenten zoals sheaboter. De geur is ook onweerstaanbaar, zalig!

WaterWipes

Ken jij de puurste babydoekjes ter wereld al? Dat zijn die van WaterWipes! Wist je dat WaterWipes het enig babydoekje is dat werd goedgekeurd door Allergy UK en Skin Health Alliance? Enkel het beste voor jullie! De WaterWipes babydoekjes bestaan voor 99,9% uit gezuiverd water en voor 0,01% uit grapefruit extract. Ze zijn eenvoudig, ecologisch, biologisch én veilig! 

Ze zijn geschikt vanaf de geboorte en ideaal voor kindjes met een gevoelige huid of allerlei allergieën. YAY! De baby billendoekjes van WaterWipes zijn vrij van chemicaliën en zijn verkoelend voor geïrriteerde billetjes. Je kan ze ook veilig gebruiken voor het schoonmaken van mondjes en handjes.

Bovendien zijn de doekjes biologisch afbreekbaar en bestaan ze enkel uit 100% plantaardig materiaal. YAY voor duurzaamheid! 😁

Wil je graag meer weten over Water Wipes? Lees dan hier onze blog: WaterWipes babydoekjes wereldwijd aanbevolen!

 

Jack 'N Jill

 Wist je dat het erg belangrijk is om het tandvlees te verzorgen, zelfs voordat de eerste tandjes verschijnen? Een goede mondhygiëne start dan ook vanaf de geboorte. De Baby Gum & Tooth Wipes van Jack n’ Jill maken het je makkelijk het tandvlees, de tong, de wangetjes en de eerste tandjes proper te houden. Wikkel het doekje rond je vinger en poetsen maar! (De doekjes zijn ook biologisch afbreekbaar!)

Wanneer je lichte, witte vlekjes ziet verschijnen op het tandvlees van je kindje, zijn de eerste tandjes onderweg. Dit is gemiddeld rond 6 maanden, maar vroeger of later is ook perfect normaal.

De Silicone Finger Brush is fijn om tanden poetsen te starten? Schuif de vingerborstel gemakkelijk op je vinger, doe er een beetje lauw water of smaakloze tandpasta op en maak zachtjes cirkelvormige bewegingen.

Vanaf de eerste tandjes kan je de elektrische Tickle Tooth brush gebruiken. De zachte haartjes en zachte trilling is geschikt voor de allerkleinsten.  Het led-lampje is ideaal om goed in het mondje te kijken. Het muziekje maakt het poetsen extra fijn. 

Wil je graag wat meer informatie over tandenpoetsen bij kindjes? Lees dan zeker onze blog over tandenpoetsen! 

 

 Wij kiezen alles met zorg uit voor jou en je mini, enkel de beste verzorgingsproducten zijn goed genoeg! Ontdek alle productjes via deze link. 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal