Waterwipes babydoekjes wereldwijd aanbevolen

Waterwipes babydoekjes wereldwijd aanbevolen

WaterWipes, dat zijn de meest safe billendoekjes on the planet. Waarom je ze eens moet uitproberen? Wereldwijd worden WaterWipes door experts aangeraden! Logisch ook, want ze bestaan uit slechts 2 ingrediënten: water (99,9%) en een natuurlijk grapefruit extract (0,1%), dat extra hydrateert en ontstekingsreacties vermindert.

Daarnaast zijn deze bekende billendoekjes niet alleen super om babybillen schoon te maken, ze hebben ook tal van andere functies. Tell me more? Lees snel verder.

 

Waarom WaterWipes?

De puurste babydoekjes, zo noemt WaterWipes zichzelf. Vrij van parabenen, kleurstoffen, parfum en bewaarmiddelen en dat maakt ze daarom ook gewoon top voor de kleinste newborn baby'tjes, die vaak een gevoelige huid hebben.

Dankzij Water Wipes kan je ook makkelijk de vieze neus, mondje of handjes van je baby/kindje schoonmaken. Er zijn geen schadelijke producten in deze vochtige doekjes. Is je kindje allergisch voor heel wat producten? Dan is WaterWipes wellicht ook dé oplossing. Water wipes zijn het beste alternatief voor een zacht washandje met water. 😊

 

We love bio billendoekjes!

Helemaal nieuw zijn de Bio WaterWipes! What's new? Nog beter voor het milieu, and that's what we love! De doekjes zijn gemaakt van houtpulp, en heel absorberend en zacht. Ze zijn ook biologisch afbreekbaar! Extra fijn voor de planeet, dus!

Water Wipes worden wereldwijd aangeraden door vroedvrouwen en professionals. Wist je dat uit onderzoek gebleken is dat baby'tjes minder kans hebben op vervelende luieruitslag bij het gebruik van deze doekjes?
Een must-try, dus.

Mom Hack?

Mom-hack: deze babydoekjes zijn ook ideaal om je make-up safe en zacht te verwijderen. Zo moet je ook al geen extra spullen in huis halen! 😃

Je shopt de WaterWipes Bio in diverse voordeelpakketten bij De Gele Flamingo. Wil je ze liever eerst eens uitproberen? Voor €3,99 shop je een pakje WaterWipes met 28 vochtige doekjes. 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal