Hoe het zomerkamp van je kiddo nóg leuker maken?

Hoe het zomerkamp van je kiddo nóg leuker maken?

Gaat je kindje op zomerkamp deze zomer? Suuuperleuk én spannend! Wees goed voorbereid met onze kamp musthaves, zo ben je zeker dat je niets vergeet en kan je het avontuur nóg leuker maken 🤩👌! 

 

Hoera voor stevige, waterproof rugzakjes die nadien ook voor school gebruikt kunnen worden 😃! In België en Nederland weet je het nooit met het weer. De rugzakjes van Sticky Lemon, Studio Ditte, Fresk, Trixie (en nog veel meer vanaf €19,95)) kunnen tegen een stootje en tegen de regen. Je maakt ze makkelijk schoon met een natte doek. Voor de kleintjes zijn de shoulder straps van Sticky Lemon (€9,99) ideaal, zo zakt het rugzakje zeker niet van zijn/haar schoudertjes. 👍 Deze rugzakjes zijn na de zomervakantie ook gewoon ideaal voor school. 

 

 

Warme dagen? Zorg ervoor dat je mini voldoende water drinkt dankzij onze hippe én lekvrije drinkflessen. Met een thermische fles (vanaf €18,95) blijft het drankje lekker lang fris! Bovendien kunnen deze ook tegen een stootje en was je ze makkelijk in de vaatwasmachine. 

 

 

Ook je lunch en snacks kan je lekker fris houden met onze thermische lunchtasjes (vanaf €7,95). Ze zijn ruim en je krijgt er makkelijk een lunchbox en snackdoosje in! Koelelementje erbij en zo ben je zeker dat je kindje een verse lunch meeneemt op kamp. Niemand houdt toch van warme boterhammen? 😅

Ook met een thermisch lunchdoosje/food jar kan je snacks/lunch fris houden. De food jars van Liewood, Fresk en Konges Slojd (va,af €19,00) zijn bovendien ook zo mooi, dat je ze zelf wil gebruiken 😂!

 

 

De handige zonnecrèmes van Naïf en Linea Mamma Baby zijn ideaal om mee te geven op kampje. De zonnecrème met SPF 50+ van Naïf (€22,95)is een makkelijke tube en geeft geen witte waas bij uitsmeren. De zonnespray van Linea Mamma Baby (SPF 50+) sprayt makkelijk uit en is ook te koop in een travel set (€24,95 incl. aftersun). De flacons zijn niet te groot, dus passen goed in het rugzakje. Ook een zonnehoedje of pet kan fijn zijn om mee te geven. Gaat jouw kindje ook slapen op kamp? Dan zijn de anti-muggenspray (€14,95) van Linea Mamma Baby en de anti-muggen stickers van Squitos (€7,95) ook top om mee te geven!

 

 

Fijne zomervakantie!

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal