Yes voor schoencadeautjes!

Wij tellen lekker af naar Sinterklaas! Jullie ook? Sinterklaas, dat zijn natuurlijk schoencadeautjes! Of de schoen nu wordt gezet door een meisje of jongen, kleine baby, flinke kleuter of een grotere flamingo, wij verzamelden de fijnste schoencadeautjes in onze blog. Yes, in verschillende prijscategorieën! 🤩
Yes voor schoencadeautjes!

Wij tellen lekker af naar Sinterklaas! Jullie ook? Sinterklaas, dat zijn natuurlijk schoencadeautjes! Of de schoen nu wordt gezet door een meisje of jongen, kleine baby, flinke kleuter of een grotere flamingo, wij verzamelden de fijnste schoencadeautjes in onze blog. Yes, in verschillende prijscategorieën! 🤩

Schoencadeautjes van 15 euro voor de mini's (0-18 maanden)

Baby's eerste Sinterklaas? Dan is dit 'Deer Friends' puzzeltje van Done By Deer (€ 9,95) een ideaal geschenkje. De inlegpuzzel stimuleert het inzicht en de motoriek van je baby. Of ga op pad met het trekdiertje van Little Dutch (€ 9,50). Trek de lieve tijger voort aan het touwtje en hij hobbelt vrolijk met je mee. Fijn voor beginnende stappertjes.

 

 

 

 

Schoencadeautjes van <30 euro voor de mini's (0-18 maanden)

Ideaal voor de motoriek van je baby: de vormenstoof (€ 29,95) of hamerbank (€ 23,95) van Kid's Concept. Bovendien zien ze er ook nog eens leuk uit in je interieur 😃, top sintcadeau!

 

 

Schoencadeautjes van 15 euro voor de peuters (> 2 jaar)

Vanaf 2 jaar beginnen peuters en kleuters mama, papa of grotere kinderen te imiteren. Pretend play speelgoed is dan ideaal om je kleine flamingo te entertainen. Niets fijner dan hij/zij te kiezen kokerellen en te doen alsof 😍! Dat kan prima met de houten snijgroenten van Little Dutch en de houten koekjes van Kid's Concept!

 

 

 

Schoencadeautjes van <30 euro voor de peuters (> 2 jaar)

Leer samen met je peuter het begrip zwaarder en lichter met deze prachtige weegschaal van Kid's Concept (€ 28,95), inclusief mooie accessoires. De popjes van Minikane (€ 28,95) zijn ideaal als eerste popje! Ze zijn niet te groot en ruiken lekker naar vanille. 

 

 

 

 

Schoencadeautjes van 15 euro voor de kleuters (> 3 jaar)

Een crea cadeautje is altijd een goed idee! De kras knutselsets van Avenir Scratch (vanaf € 5,95) zorgen voor uren creatief plezier. Een dinofan in huis? De houten dino's van Tender Leaf Toys (€ 6,50) worden gemaakt van sustainable hout én zijn superleuk om te verzamelen! Ook leuk: het eerste kaartenspel van Londji om gezellig samen te spelen of de retro auto's van Candylab voor de autofans! 😃

 

 

 

Schoencadeautjes van <30 euro voor de kleuters (> 3 jaar)

Dit Memospel van Londji (€ 28,95) is superfijn om samen te spelen met je kleuter. Onthoud welke kuikentjes je gezien hebt en verzamel de meeste duo's. De kans is groot dat je kleuter van je wint 😉! Ook altijd goed: stickeren! Met de Cupcake Stickerset van Petit Collage (€ 18,95)  maak je zelf je 'Sweet Shop'. 

 

Schoencadeautjes van 20 euro voor de grotere flamingo's (> 5 jaar)

Puzzeltijd! Een giga verzameling puzzels hebben wij verzameld in onze shop. Dino- of prinsessenfan? We hebben voor ieder wat wils verzameld! (Vanaf € 6,95) Ook magneetsets zijn ideaal vanaf 4 jaar. Leef je creatief uit en verzin je eigen verhalen aan de hand van deze leuke sets. Liever incognito? De glittermaskers of accessoires van Mimi & Lula zijn altijd een schot in de roos 😉!

 

 

Schoencadeautjes van < 30 euro voor de grotere flamingo's (> 5 jaar)

Creatief aan de slag met deze mooie maskers van Janod. Kras zelf de kleuren en patroon, cool! Ook supertof: knutselen op hout met deze mooie stempelset van Créalign. Nadien kan je je kunstwerk ophangen op je kamer 😍!

 

 

Krijg je er maar niet genoeg van en wil je nog meer crea, duurzaam en cool speelgoed bekijken? Klik dan hier! 😀

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal