What to wear? Inspo voor het najaar!

Yes, de wintercollecties zijn geleverd. Heb jij ze al gecheckt? Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken om je kleine flamingo zijn wintergarderobe aan te vullen? Wij stelden de tofste looks samen met een mix van onze sustainable merkjes.
What to wear?  Inspo voor het najaar!

Yes, de wintercollecties zijn geleverd. Heb jij ze al gecheckt? Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken om je kleine flamingo zijn wintergarderobe aan te vullen? Wij stelden de tofste looks samen met een mix van onze sustainable merkjes. 🌾

 

 

'The peculiar events of candy land', de wintercollectie van het Nederlandse Sproet & Sprout is weer een fantastische mix van speelse printjes, zachte terry stofjes en oog voor detail. Onze favorietjes zijn de Abracadabra onesie (hoe cute is het pomponnetje op de kap!?) en het Collar Diamond jurkje, want liefde voor kraagjes. Alle items zijn perfect te combineren samen en gemaakt van organisch katoen. 

 

Maed For Mini weet het elk seizoen weer te knallen. Eigenzinnige snits, gedurfde stoffen en kleuren die ook steeds de volwassenen weten te bekoren (in my size, please!). De stuks zijn duurzaam en perfect heel het jaar door te dragen. Hoe cute is het fluffy babypakje? 

 

Altijd leuk om nieuwe merkjes toe te voegen aan ons gamma. New kid on the block bij De Gele Flamingo is het Spaande Búho. Denk: romantische, klassieke stuks met een twist. Wij zijn verliefd!

 

 

Little Indians, dat zijn stoere items voor boys & girls. De beste basics! De kaki kleur is geweldig dit seizoen en ook helemaal cool voor meisjes. Little indians selecteert de fijnste eco-vriendelijke stoffen en materialen, bovendien zijn alle items in 100%  fair trade omstandigheden gemaakt. Favoriet voor de meisjes: de Ruffle flared salopette. Favoriet voor de jongens: De 'Find Your Voice' sweater.

 

Heart of Gold, is al jaren een toppertje bij De Gele Flamingo. Het Belgische merk focust op de beste kwalitatieve stoffen. Het zijn tijdloze stuks die allemaal combineerbaar met elkaar zijn. Een capsule wardrobe voor je zoon of dochter? Dat kan prima met de items van Heart of Gold!

 

Carlijnq weet ons ieder seizoen weer te verrassen met haar eigenzinnige prints en kleuren. 'Happy Days' is een mix van corduroy, bruintinten en oranje. Maak je outfit af met de geweldige colour block kniekousen en maillots, die ook super bij onze andere merken passen.

 

Simplicity, mét oog voor detail? Dat is het Nederlandse Nixnut! De wintercollectie is een verzameling van sustainable stoffen in donkerblauw, olive en mauve. Voor de mini's zijn de pakjes in hydrofielstof favoriet. Voor de iets oudere kindjes de corduroy jurk en salopette. 



 

Een windproof regenjas die er ook nog eens leuk uit ziet? De nieuwe rainwear van Liewood is geweldig. Je vindt de jasjes in drie kleuren en shopt er de bijpassende, warm gevoerde regenlaarsjes bij. Voilà! Ready for fall! 😍

 

Kan je er niet genoeg van krijgen? Shop alle winteritems hier. 😃

  

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal