Voordelen van een Aeromoov Air Layer

Niets vervelender dan een lange autorit in de zomer met een zwetertje in huis. De hitte is vaak al vermoeiend voor onszelf, voor jouw baby is het zeker even lastig! Daarom zijn wij superblij met de Air Layers van Aeromoov. Deze zijn pérfect als jouw kindje vaak overmatig zweet in de auto & zorgt voor voldoende luchtcirculatie.
Voordelen van een Aeromoov Air Layer

De air layers van Aeromoov zijn met de grootste zorg geproduceerd & zijn telkens beschikbaar in superleuke prints. Door een inlegkussen te gebruiken in de autostoel of je buggy geniet je nog langer van je nieuwe buggy én autostoel.

 

Why we love Aeromoov

 

Aeromoov kiest zijn producten zorgvuldig uit met als doel er vaker met je kids op uit trekken en de leukste avonturen te beleven! Ze zijn steeds op zoek naar producten waar je kleintje volledig veilig in zit, die je slim kan inzetten & volledig voldoen aan onze kwaliteitsverwachtingen.

De items van Aeromoov zijn steeds erg gebruiksvriendelijk. Zo heb je de handige air layers en reisbedjes die je compact kan meenemen op reis, tijdens een weekendje weg.

 

Aeromoov air layer

 

De Aeromoov Air Layer werd speciaal ontworpen voor kleine zwetertjes. Als je kindje een echt zwetertje is in de autostoel of buggy raden we jou écht een Air Layer van Aeromoov aan.

Deze inleggen hebben een speciale 3D technologie waardoor er zich geen warme lucht opstapelt tussen de rugleuning en het ruggetje van je flamingo. Het zorgt ervoor dat er voldoende luchtcirculatie is waardoor warme uitstapjes met de auto veel vlotter verlopen. Geen natte rugjes, beentjes of klamme haartjes meer. Wij zijn fan!

De zomer inleggen van Aeromoov absorberen het vocht van je kindje. Deze zorgen er ook voor dat het risico op oververhitting verkleind worden. De inlegkussens van Aeromoov zijn bovendien ook superzacht, comfortabel en was je gewoon op 40° in je wasmachine. #handig

 

Inlegkussens in verschillende maten

We hebben de inlegkussens van Aeromoov in verschillende maatjes. Je kan dus bij elke autostoel of buggy kiezen voor een air layer van Aeromoov. We leggen je graag even uit welke maat je wanneer gebruikt!

Matentabel voor de Air Layers van Aeromoov

 • Groep 0 - Deze air layer is geschikt voor de maxi cosi en gebruik je totdat je kindje ongeveer 15 maanden oud is.
 • Groep 1 - Dit inlegkussen is geschikt voor de autostoel als je kindje tussen de 1 - 4 jaar is.
 • Groep 2/3 - Deze is geschikt voor de autostoel voor kindjes tussen 3 - 12 jaar.
 • Groep B - Deze air layers zijn perfect voor in de buggy. De Aeromoov inlegkussens passen in elke buggy met een 3-punts of 5-puntsgordel.
 •   

   

  Meest gestelde vragen

  Past de Air Layer ook in een autostoel groep 0 met een zitverkleiner?

  Het inlegkussen van Aeromoov groep 0 is het kleinste formaatje. Deze past dan ook in enkele zitverkleiners. Er is geen universele air layer die in elke verkleiner past.

  Past mijn air layer van de autostoel ook in de buggy?

  Nee, jammer genoeg niet. De vijfpuntsgordel van een buggy is kleiner dan die van een autostoel. De opening van de air layer groep B is kleiner om ervoor te zorgen dat het inlegkussen niet wegzakt in de buggy.

  Het inlegkussen groep B is wel een universele maat die in elke model van buggy past!

   

  Hoe installeer je de Air Layer Groep 0 in de maxi cosi?

  Hoe installeer je de Air Layer Groep 1 in je autostoel?

  Hoe installeer je de Air Layer Groep 2 in je autostoel?

  Hoe installeer je de Air Layer Groep B in de buggy?

  0 reacties

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  Jouw winkelwagen

  ×

  Subtotaal