Trixie World of Play

Trixie World of Play
[[PAGE-INTRO]]

Wauw, het Belgische Trixie heeft een volledig nieuwe collectie speelgoed 😁! En volledig, dat mag je heel letterlijk nemen. Van zachte knuffels, houten peuter- en babyspeelgoed  tot allerlei spelletjes om samen te spelen, yessss!!!

[[PAGE-INTRO-END]]

 

Knuffels van puur biologisch katoen! Jaaa, de diertjes van Trixie zagen we al terugkomen in allerlei andere items, denk: rugzakjes, drinkflesjes en opbergzakken, maar nu zijn ze er ook in zachte knuffelvorm. Ze staan te popelen om te knuffelen met jouw kleintje. Het beste speelkameraadje voor overdag, een zachte vriend 's nachts en de perfecte troost wanneer je maar wenst! 

 

 

Sustainable much? Yes, de knuffels zijn gemaakt van 100% biologisch katoen met GOTS certificaat, zo ben je zeker dat de knuffeltjes geen schadelijke stoffen bevatten. Lekker zacht, gevuld met 100% gerecycleerd polyester. Cool: de flexibele armen en benen kan je in de gekste posities zetten. Welk dier kies jij? Krokodil, aap of konijn? 

  

 

Wauw, hoe mooi is het houten speelgoed van Trixie? De houten vrachtwagen met 5 dierenvriendjes is zo tof!  Je kleine flamingo kan de vrachtwagen en alle dieren samen met het touwtje aan de voorkant trekken. De openingen aan de zijkant van de truck dagen kinderen uit om te puzzelen en hun fijne motoriek te verbeteren. Voor de grotere kindjes is er het coole houten balanceerspel! Zo leert je peuter spelenderwijs het ruimtelijk inzicht vergroten. 

 

  

 

Een eerste puzzeltje? Dan zit je goed met de houten puzzels van de World of Play collectie van Trixie; hoe lief is de mama en baby-puzzel. Het babydiertje past perfect in de buik van mamadier. De diertjes zijn ook gewoon superleuk én mooi om te verzamelen. Ook de inlegpuzzels, stapeltorens, rammelaars en spelbanen met kralen zijn ideaal om toe te voegen aan je geboortelijst. De perfecte sensory toys voor je kleintje!

 

  

Alle houten toys van Trixie zijn gemaakt van gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's. Pretty & safe, yes! 

 

We spelen een spel vanavond! Wil je je flamingo leren kennis maken met gezelschapsspelletjes? Trixie lanceerde de leukste spelletjes! Lotto, kwartet, domino of memory? Het lottospel kan gewoon al vanaf 2 jaar. De kartonnen spelletjes zijn gemaakt van extra sterk FSC karton en bedrukt met veilige soya inkt.

 

Een leuk babyboekje of eerste puzzel? Het dierenboekje is een superfijn eerste boekje dat op elke pagina de vorm van een ander dier aanneemt. Fijn om alle dierennamen aan te leren, of de geluiden die de dieren maken. Ook het flapjesboek wordt sowieso de hit voor je kleine flamingo. Wat een prachtig design!

Top voor de fijne motoriek: het zoo-spelPak een hengel en help onze dierenvrienden ontsnappen uit de zoo! Dit leuke spel bestaat uit 12 dieren, 2 houten hengels en een opvouwbare zoo. De dieren hebben een nummer op hun rug. Je vangt zo snel mogelijk de meeste dieren met de magnetische hengels. "Eendjes vangen" was nog nooit zo leuk! 😃 

 

 

Ontdek hier alle nieuwe Trixie items.

Coming soon: de natural rubber en wooden collection ! 😍

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal