Tipi Party

Een tipi in huis, die er ook nog eens leuk uitziet en helemaal matcht met je interieur in de woonkamer of kinderkamer? Yes please!  
Tipi Party

Een tipi in huis, die er ook nog eens leuk uitziet en helemaal matcht met je interieur in de woonkamer of kinderkamer? Yes please!  

 

De tipi's van Nobodinoz, dat is goed voor uuuren speelplezier, binnen of buiten. Buiten? Yes! Want de tipi zet je in 1,2,3 op in je tuin. Maak er een relaxhoekje van met een matching speelmat en enkele leuke kussens, lekker koel in de schaduw, of creëer een supercool kamp waar je kiddos helemaal wild kunnen gaan! 😁 Een kinderfeestje? De tipi kan een leuk thema zijn om rond te werken voor een verjaardagspartijtje! 

 

 
De tipitent is eenvoudig te monteren door middel van de 6 houten stokken en het doek van de tent. Het tentdoek bestaat uit 100% organic katoen en kan gewassen worden op 30°, zo hoef je je dus niet te druk te maken als je kleine flamingo knoeit met eten of drinken in de tent. 😊
 
Wil je de kamer van je mini-me gezellig maken? Dan is een teepee ideaal in combi met een speekleed én matching beddengoed van Nobodinoz. Leuke zitzak erbij en je tovert de kinderkamer zo om in een gezellig plekje!
 
De tipi's van Nobodinoz worden met zorg in een Europees atelier gemaakt, in de beste werkomstandigheden. 🧡
Ontdek hier alle tipitenten.

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal