Tapijten met een missie: meet Lorena Canals

Tapijten met een missie: meet Lorena Canals
Een hip vloerkleed dat ook nog eens praktisch is? Lorena Canals! Dit textielmerk heeft een breed aanbod aan ontwerpen, kleuren en maten van de verschillende wasbare tapijten, allemaal met de hand gemaakt.
Heeft je kindje gemorst? No worries, je doet¬†het tapijtje gewoon in je wasmachine en klaar! Zo cool! ūüĎĆ

Lorena Canals startte in 1990 met het fabriceren van tapijten en textiel, die zowel stijlvol als praktisch moest zijn. Ze is pionier in het vervaardigen van katoenen (of wollen) tapijten die je zélf kan wassen in de machine.

Hooray! De tapijten zijn handgemaakt met oog voor detail en in duurzame werkomstandigheden. Tapijten met een missie, dus, and that's why we love Lorena Canals!

Lorena Canals haar tapijten en textiel worden onder de beste omstandigheden met de hand gemaakt in India. Ook daar kiest ze voor een betere toekomst voor kinderen in armoede.

Zo ontwikkelde ze een collectie van wasbare tapijten helemaal toegewijd aan zes jongens en meisjes. 

 

Koop je een Lorena Canals? Dan geef je ook een beter leven aan mensen die het nodig hebben. In 2008 startte ze ook met het¬†Sak√Ľla Project: ze richtte een school op in Haryana, India, die jongens en meisjes zonder thuis een betere toekomst geeft. ‚̧

Zoek je een groot, minimalistisch tapijt voor je woonkamer? Of hou je meer van een boho look? Ben je op zoek naar een schattig, kleurrijk tapijt voor de slaapkamer van je zoon of dochter? Of wil je een kleedje op de geboortelijst van je baby'tje zetten?

De Gele Flamingo biedt meer dan 120 verschillende designs van Lorena Canals, voor ieder wat wils dus!

 

 

De nieuwste collectie van Lorena Canals is  een samenwerking met de bekende speelgoeddesigners van Oli & Carol. De kleurrijke collectie bevat 2 tapijten met een grappige veggie print; en twee bean bags die je gewoon in huis wil!

  

 

Helemaal duurzaam is de Rugcyled collectie.

Deze collectie wordt volledig gemaakt van gerecycleerd materiaal, waardoor er 90% minder energie verbruikt werd om de tapijten te maken. Way to go, Lorena! 
#sustainable ūüĆĺ

 

 

 

The best part? Alle tapijten van Lorena Canals zijn wasbaar in de machine. Zo hoef je dus niet bang te zijn voor vlekken, met kinderen of huisdieren in huis.

Waarom je dat niet vroeger ontdekt hebt? ūüėĀ

Ontdek de volledige collectie van Lorena Canals hier.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal