Spring time: het fijnste buitenspeelgoed

Het wordt een beetje warmer, het is langer licht buiten... Joepie, lekker lang buiten spelen! Wist je dat De Gele Flamingo een groot aanbod aan buitenspeelgoed heeft? We verzamelden onze favorietjes en nieuwste items in deze inspo blog!
Spring time: het fijnste buitenspeelgoed

Het wordt een beetje warmer, het is langer licht buiten... Joepie, lekker lang buiten spelen! Wist je dat De Gele Flamingo een groot aanbod aan buitenspeelgoed heeft? We verzamelden onze favorietjes en nieuwste items in deze inspo blog!  

 

De lente is ideaal om je kleine flamingo te leren fietsen. Of misschien maakt hij/zij wel net de eerste stapjes op de loopfiets? De loopfiets van Trybike tover je makkelijk om van driewieler naar tweewieler, zo gaat de fiets ook nog eens lekker lang mee! De fiets ziet er superstoer uit, maar is toch een lichtgewicht voor je kleine uk. Ook de First Go loopfiets van Banwood is een toppertje voor kindjes vanaf 2,5j. Wist je dat kinderen die een loopfiets gewoon zijn ook sneller de switch zullen maken naar een fiets met trappers? 

 

Welke fiets bij jouw kindje past? In deze blog krijg je alle info.

 

De steps van Scoot and Ride neem je makkelijk mee in de koffer van je wagen. Handig! De Highwaykick 1 is het ideale eerste stepje  (vanaf 1 jaar) en vorm je makkelijk om in een loopfietsje. Is je kindje al wat groter? De Highwaykick 2 is het stoerdere broertje van Scoot and Ride en is fijn voor kinderen van 3-8 jaar. Extra cool: de LED-verlichting in de wieltjes!!! 🤩

 

 

 

Extra fijn: speelgoed dat je zowel binnen als buiten kan gebruiken! De dartsborden van Scratch hang je makkelijk op waar je maar wil.  De pijltjes zijn magnetisch of hebben rubberen zuignappen waardoor ze veilig zijn voor kinderen. Een potje darts spelen? 😁 Goed voor het ruimtelijk inzicht van je flamingo!

 

 

Spelen in de zandbak! De strandsets van Liewood zien er supermooi uit en zijn lekker zacht en veilig van silicone. Zeg vaarwel tegen het lelijke strandspeelgoed 😄! Extra cool: de emmertjes, gietertjes en schepjes passen superleuk bij de badpakjes en zwembroekjes van Liewood. De zachte siliconen emmertjes zijn makkelijk mee te nemen omdat je ze plat kan duwen. Handig!

 

 

De lente is ideaal om samen in de tuin te werken. Het tuingereedschap op kindermaat van Janod en Plantoys leert je kleine tuinman al snel hoe je plantjes, groentjes of zaadjes moet planten.

 

 

Al ons buitenspeelgoed ontdekken? Klik hier!  

 

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal