Selfcare: natural verzorging voor jezelf en je kindje

Selfcare: natural verzorging voor jezelf en je kindje

Omdat wij enkel het beste willen voor jouw kleine flamingo en jou: al onze verzorgingsproducten zijn safe en vrij van schadelijke stoffen. De Gele Flamingo kiest heel bewust voor merken met natuurlijke elementen zoals Naïf, Linea Mamma Baby en Cîme. De producten bevatten geen parfum, parabenen en andere schadelijke ingrediënten, we love! Bovendien hebben we ook heel wat musthave items voor zwangere mama's. 

Er was eens een Italiaanse grootmoeder die met veel doorzettingsvermogen een huisje vol met medicijnen ontwikkelde. Later wilde haar kleindochter deze traditie voortzetten en creëerde een unieke lijn verzorgingsproducten voor (toekomstige) mama en baby; Linea Mamma Baby was geboren! Linea Mamma Baby heeft een mooi gamma aan verzorgingsproducten. Zo is hun babyzeep en babyshampoo heel zacht voor het babyhuidje maar ook ideaal voor peuters en kleuters met een gevoelige huid!

De badzeep beval actieve stoffen uit kardemom, olijven en bietsuiker, allen afkomstig uit de biologische landbouw. Kardemom maakt je baby zijn/haar huidje fluweelzacht. Naast shampoo, conditioner, bodycrème en -olie, heeft dit Italiaanse merkje nog enkele andere toppers in haar gamma.

Toppertje: De verzorgende en anti-bacteriële spray van Linea Mamma Baby: voedt intens én ontsmet grondig je handen. Extra fijn: ook als zwangere mama mag je de producten van Linea Mamma Baby gebruiken!

Muggen? De Zeta Anti Bug Spray van Linea Mamma Baby is speciaal ontwikkeld om de allerkleinsten te beschermen tegen muggen en insecten, vrij van deet en ook prima voor zwangere vrouwen. Ook de afterbite gel is ideaal voor kindjes en volwassenen om insectenbeten te verzachten en verkoelen.

 

NAÏF maakt al enkele jaren verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen, door gebruik te maken van de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Geen irriterende en schadelijke stoffen, maar milde ingrediënten, enkel het allerbeste dus! Onze favorietjes uit het gamma van Naïf; moeilijk te kiezen, alle producten ruiken zo heerlijk en zijn zo zacht, dat je ze als mama of papa ook zou willen gebruiken (en dat mag ;-)). Als we toch moeten kiezen? De zachte babyshampoo en happy shower foam.

Billendoekjes De vezels in de Naïf babydoekjes worden gemaakt van eucalyptushout en verwerkt tot een zachte vezel. 100% biologisch afbreekbaar dus. De Naïf doekjes bestaan voor 99% uit water en zijn parfum- en alcoholvrij. Dé plasticvrije babydoekjes die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Yay!

 

Ben je zwanger? Tijdens de zwangerschap verandert niet alleen je lichaam, maar ook je huid heeft wat extra zorg nodig. Je zou striae, pigmentatie en een droge huid kunnen krijgen. Ingrediënten die we liever vermijden zijn chemische stoffen, want die kunnen het hormonale systeem verstoren. De zwangerschapsolie en kalmerende balsem van Naïf zijn vrij van hormonen en 100% natural. Omdat jij en je baby het allerbeste verdienen! 🧡

 

Time to pamper yourself! Cîme is een Belgisch merk en werd opgestart door 2 Belgische dames: Isabel en Anke. Dankzij enkele reizen in de Himalaya werd dit fijne skincare merk op de wereld gezet. Wat er zo bijzonder aan is? De producten zijn biologisch en natuurlijk en werden niet getest op dieren. Bovendien zijn ze vrij van parabenen en parfum én boordevol superfoods uit de Himalaya. Ze zijn ook veilig en gebruiksvriendelijk voor de hele familie, yes ook voor baby'tjes.   Heerlijk ontspannen met hun douchegel, bodylotion, een stralende huid met hun serum & crèmes.

Extra cool & sustainable: Het merk levert grote inspanningen om liefdevol met de planeet om te gaan. Zo zijn de etiketten en tubes gemaakt van suikerriet, komt het papier dat ze gebruiken enkel van duurzame bosbouw en opteren ze voor post consumer recycled plastic en Ocean Waste plastic - Plastic dat uit de oceanen wordt gevist om te recyclen tot nieuwe verpakkingen. Way to go! 🍀
Ontdek snel alle verzorging van Cîme.

 

Een goede tandverzorging begint al wanneer het eerste tandje van je baby verschijnt! Jack 'N Jill heeft een heel assortiment aan tandverzorging voor je kleine flamingo zonder schadelijke stoffen én op maat van je kleintje!  Zo zijn er de tooth wipes voor je mini baby en de silicone finger brush voor kindjes vanaf 6 maanden. De tandenborstels met figuurtjes én de natural tandpasta's in tal van smaakjes maken van tanden poetsen een echt feest! Kers op de taart? Je kiddo zijn/haar eerste elektrische tandenborstel met muziekje 😄! De Tickle Tooth is ideaal voor mini's van 0-3 jaar. De Buzzy Brush voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Neutrale, vegan deodorant in crèmevorm? Meet The Lekker Company!  Omdat deze deo geen water bevat is hij supergeconcentreerd en heb je dus maar een klein beetje nodig voor een hele dag frisse oksels. 

Deze deo is gemaakt op basis van zuiveringszout dat de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de onfrisse luchtjes doodt. 

De deo verstopt je poriën niet, dus je zal nog zweten, maar niet stinken. De geurtjes zijn afkomstig van biologische, etherische oliën, maar er is ook een geurloze variant. 100% vegan, natural én plantaardig. Maakt geen vlekken in je kleren, waarom nog twijfelen? 😁

 

De verzorging van Natural Self is 100% natural en vegan en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.  Alle  producten worden ook  in België geproduceerd. Natural Self bewaakt de natuurlijke oorsprong van elk SELF product, van plant tot productie, en gebruikt enkel gecertificeerde recycleerbare verpakkingen om de ‘natural touch’ compleet te maken. De body butter en body scrub zijn toppers die je echt in huis moet hebben!



Vegan handzeep, afwasmiddel, badzout en lotion in geweldige navulbare, glazen dispensers die er té mooi uitzien? De gerecyclede zeeppompen van het Nederlandse Wellmark zijn niet alleen geweldig mooi, ze zijn ook gewoon eco en biologisch afbreekbaar. Très chique in je badkamer, keuken of gastentoilet. De leuke quotes op de flessen krijg je er extra bij. 😁 Ook de navullingen vind je bij ons in de webshop.

 

  

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal