Moederdag - Hoe scoor je bij mama?

Moederdag - Hoe scoor je bij mama?

We vieren bjina Moederdag! En volgens ons kan je jouw mama nooit genoeg vieren 😁! We verzamelden al onze mommy top cadeautjes om het jou lekker makkelijk te maken! Of nog moeilijker? Want zeg nu zelf, onderstaande cadeaus wil je toch allemaal!?  

Gepersonaliseerde juwelen van Hanne Detail

 

De juwelen van Hanne Detail zijn net zo uniek, mooi en speciaal als jouw verhaal. Elk juweel wordt handgemaakt met 14K goldfilled of Sterling silver. 

Personaliseer je ketting met de naam van je kinderen of een prachtige geboortebloem. Ook leuk om te twinnen met je mini. 🤩

 

Gepersonaliseerde Galore juwelen

 

Met een tijdloos juweel scoor je altijd. Het Nederlandse Galore maakt juwelen van gerecycleerd .925 sterling zilver die je kan personaliseren. Het zijn echt stukken om eeuwig te koesteren én je kan ze personaliseren! YAY! 

Extra leuk? Koop een mini & een mommy formaat, zo kan je lekker twinnen op Moederdag! #twinningiswinning

 

We love deco

Never enough mooie deco in huis. À La Collection en Doing Goods hebben dé mooiste musthaves voor een leuk interieur. Drink je koffie met een uniek koffielepeltje of pimp je living room met een geweldige roestkleurige vaas voor je droogbloemen of een unieke kaarsenhouder. Een fancy wandhaakje, hippe mat of leuke fotokader? Moeilijk kiezen tussen al die toppers voor jouw interieur.

Bekijk alle deco van À La Collection hier.
Check de leuke items van Doing Goods hier.

 

 

De mooiste mom bags 

WAUW, de mom bags van Studio Noos zijn prachtig, handgemaakt en lekker ruim. Ideaal als shopper om al jouw mommy essentials in mee te nemen. 

Het mooie aan dit merkje is dat alle tassen met de hand worden gemaakt in Nederland. Dit gebeurt door een stichting waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om te helpen. Alle Studio Noos tassen worden dus met héél veel liefde geproduceerd!

Chunky toilettasjes

 

YAY, onze all time favorite: de leuke chunky toilettassen van Studio Noos. Deze leuke toilettasjes zijn onmisbaar in je mom bag of luiertas voor je mommy essentials.

Match je toilettasje van Studio Noos met jouw favoriete Studio Noos mom bag, YAY! 🤩

 

Midnatt Hotelvibes 

Zalig slapen onder de dekbedovertrekken van Midnatt. Alle items zijn gemaakt van 100% organisch katoen, heerlijk! Combineer de verschillende, natuurlijke kleurtjes met elkaar en creëer een wondermooie slaapplek. 

Altijd al eens het gevoel willen hebben van in een hotel te slapen? Kies dan voor de kleur Sorbetto. Net of je echt in een hotel slaapt! 🤩

Ontspannen met Wellmark

 

Verwen mama met een leuke "spoil yourself" of "moment of rest" gift box. Heerlijk ontspannen met deze duurzame producten van Wellmark. 

Nog extra verwennerij? You are the bubbles to my bath, romantisch toch? Deze quote prijkt op de glazen flessen badzeep en badzout van Wellmark. Ze staan niet alleen mooi in de badkamer, ze zijn ook puur genieten, en bovendien vegan! 

  

Timboo love

Een verwenmoment voor mama? Als je de bamboestof van Timboo gevoeld hebt, wil je niets anders meer. De handdoeken zijn zo zacht! Een perfect cadeau samen met de matching badjas van Timboo. Die doe je niet meer uit!

 Wij hopen je alvast wat leuke inspiratie gegeven te hebben om mama eens goed te verrassen. Bekijk al onze moederdagcadeautjes via deze link!

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal