Onze online geboortelijsten boomen!

Onze online geboortelijsten boomen!

Krijgen we dit jaar een babyboom? Niet iedereen lijkt het erover eens. Waar we het wel over eens kunnen zijn, is dit: meer dan ooit zitten online geboortelijsten in de lift. En dat weerspiegelt zich in de aanmaak van geboortelijsten op onze site.

Een paar maanden geleden zaten we gemiddeld aan 180 lijsten per maand. Nu zijn dat er al 280. Een toename van meer dan 50 procent. Ook het verkeer op onze website van geboortelijsten werd drukker en drukker. 

 

De klassieke geboortelijst verhuist online

 

In coronatijden waar social distancing nog steeds de norm is, hebben toekomstige ouders weinig zin om uren door te brengen in een babywinkel om hun geboortelijst samen te stellen. Gelukkig hoeft dat vandaag helemaal niet meer. Het is in deze digitale tijden perfect mogelijk om online een geboortelijst bij elkaar te puzzelen voor je kleine spruit. Rustig, thuis, op je gemak en op je eigen tempo. Zonder dat je (zeker bij een eerste kind) alles in één keer moet kiezen en gebombardeerd wordt met nieuwe spullen die jouw baby ab-so-luut nodig heeft.

 

 

Online een geboortelijst samenstellen is niet alleen een pak veiliger, het is ook eenvoudiger. Ben je iets vergeten of krijg je tijdens je zwangerschap extra inspiratie, dan voeg je met één klik nieuwe spullen toe aan je lijst. Of je haalt er evengoed spullen weer af. Niet nodig om te mailen, te bellen of langs te komen.

 

De coronacrisis hebben online geboortelijsten een duwtje in de rug gegeven. Maar we kunnen ons moeilijk voorstellen dat jonge ouders na Covid-19 opnieuw op de klassieke manier babyspullen bij elkaar willen zoeken. De succesformule van de online geboortelijsten zal alleen maar aan kracht winnen, ook wanneer we geen afstand meer moeten houden en opnieuw ongestoord met z’n tweeën mogen winkelen. Om het even in coronatermen te zeggen: online geboortelijsten zijn het nieuwe normaal.

 

 

 

Go Flamingo

 

Bij De Gele Flamingo gaan gebruiksgemak en inspiratie hand in hand. We waren trendsetters met onze online geboortelijsten en we blijven voortdurend vernieuwen om altijd die speciale flamingo touch te blijven garanderen: 

We volgen de nieuwste trends op de voet om kersverse ouders altijd een eigentijds aanbod te bieden. Maar we zijn niet alleen trendsetters, we zijn ook trendhunters

 

 Je kan babyspullen op je online geboortelijst zetten die je nog nergens anders vindt. We pikken trends op uit het buitenland en we lanceren Belgische merken. Altijd 100 procent duurzaam.

 

 

Vaak is een geboortelijst een momentopname. Je bent afhankelijk van het aanbod in de winkel op de dag dat je de lijst gaat samenstellen. Ons online aanbod verandert élke dag. Vind je vandaag niet het juiste rompertje of nachtlampje, dan kom je gewoon morgen nog een keertje kijken. Of overmorgen. Valt je oog plots op een nog mooier jurkje dan wat je al op je lijst hebt gezet? Geen probleem, wissel het gewoon met twee klikken. Je geboortelijst lééft en evolueert voortdurend mee met je zwangerschap.

 

 

 

Als de baby gearriveerd is, bezorgen we de cadeautjes die familie, vrienden en collega’s kopen bij jou thuis. Wanneer je maar wil. Kersverse moeders en vaders moeten geen heksentoeren uithalen om, met of zonder pasgeboren baby, tot in de winkel te geraken om een berg items voor de babykamer op te pikken.

 

 

 

Je kan bij De Gele Flamingo rekenen op persoonlijk advies van ervaren mama’s. We zijn er voor jou, maar alleen als je ons nodig hebt. Kijk eerst in alle rust rond op onze webshop, zonder gestoord te worden of zonder de goedbedoelde raad die je als mama in spe al zo vaak krijgt zonder dat je ernaar vraagt. Kunnen we je helpen? Geef een online gil en we komen er onmiddellijk aan.

We luisteren zo goed mogelijk naar onze klanten. Zo zien we bijvoorbeeld dat veel (toekomstige) ouders op zoek zijn naar een totaalpakket voor babykamers. Het aanbod is zo overweldigend dat ze het niet zien zitten om die kamer item per item bij elkaar te zoeken. Door te praten met onze klanten, en vooral te luisteren, kunnen we snel inspelen op nieuwe noden.

Blijven er items over op jouw geboortelijst? Geen probleem, er geldt geen aankoopverplichting (alleen voor de producten die je reserveert). Je bent geen geld kwijt. Integendeel! Als je de online geboortelijst afsluit, dan krijg je een geschenkbon ter waarde van 10 procent van de lijst.

 

Benieuwd hoe onze online geboortelijsten precies werken? Ontdek het hier.

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal