Natural tandverzorging voor de hele familie

Hoeveel tandjes heeft je kleine rakker al? Een goede tandverzorging begint al wanneer het eerste tandje van je baby verschijnt! Bij De Gele Flamingo vind je een heel assortiment aan tandverzorging voor je kleine flamingo zonder schadelijke stoffen én op maat van je kleintje gemaakt.
Natural tandverzorging voor de hele familie


Hoeveel tandjes heeft je kleine rakker al? Een goede tandverzorging begint al wanneer het eerste tandje van je baby verschijnt! Bij De Gele Flamingo vind je een heel assortiment aan tandverzorging voor je kleine flamingo zonder schadelijke stoffen én op maat van je kleintje gemaakt.

Nog geen tandjes?

Wist je dat het erg belangrijk is om het tandvlees te verzorgen, zelfs voordat de eerste tandjes verschijnen? Een goede mondhygiëne start dan ook vanaf de geboorte. De Baby Gum & Tooth Wipes van Jack n’ Jill maken het je makkelijk het tandvlees, de tong, de wangetjes en de eerste tandjes proper te houden. Wikkel het doekje rond je vinger en poetsen maar! (De doekjes zijn ook biologisch afbreekbaar!) 🌾 

 

 
De eerste tandjes breken door!

Wanneer je lichte, witte vlekjes ziet verschijnen op het tandvlees van je kindje, zijn de eerste tandjes onderweg. Dit is gemiddeld rond 6 maanden, maar vroeger of later is ook perfect normaal.

De Silicone Finger Brush is fijn om tanden poetsen te starten? Schuif de vingerborstel gemakkelijk op je vinger, doe er een beetje lauw water of smaakloze tandpasta op en maak zachtjes cirkelvormige bewegingen.

 

Ook het hippe Mushie heeft deze vingertandenborstels in mooie kleurtjes in haar gamma. Makkelijk om om je vinger te plaatsen en lekker zacht voor het mondje van je kind. 
De tandenborstel, gemaakt van silicone, is BPA-vrij en top om spelenderwijs de tandjes van de baby te verzorgen. Zo begint op een gemakkelijke en eenvoudige manier de mondverzorging. ☺


Meer tandjes en kiesjes komen door

Leer je kindje zijn/haar tanden te poetsen onder jouw toezicht. De Bio Tootbrush van Jack 'n Jill heeft een afgeronde en superzachte borstel van nylonhaar. Je kan ervoor kiezen om een natuurlijke, smaakloze tandpasta te gebruiken of samen met je kindje een favoriet smaakje uitkiezen. Kies uit 6 verschillende flavours.
De Bio Toothbrush is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en vrij van toxische stoffen. Laat je kindje zijn/haar favoriet kiezen: Bunny, Dino, Koala, Monkey en Unicorn en kies er een bijpassende beker bij ☺👌!

 

Als de tandjes groeien...

Net als mama en papa, de elektrische Buzzy Brush van Jack 'n Jill!  Je kindje zal dol zijn op het leuke liedje dat je kan aanzetten als je gaat poetsen. Na twee minuten stopt het deuntje waardoor je zoon of dochter weet dat het lang genoeg gepoetst heeft. De borstel roteert waardoor het eenvoudiger is om te poetsen. Extra handig: je kan het kopje makkelijk vervangen, als je meerdere kindjes hebt.
De kopjes zijn ook apart te koop. In het begin kan je je kindje leren hoe ze het best poetsen. Ook even napoetsen wordt aangeraden door tandartsen :)! De elektrische tandenborstel kan versierd worden met 6 reliëfstickers (inclusief).


What's your flavour

 Alle tandpasta's van Jack 'n Jill zijn organic en zacht voor de tanden. Volkomen veilig en enkel met natuurlijke ingrediënten. Er zijn 5 soorten tandpasta met smaak: banana, berries & cream, blueberry, bubblegum en strawberry.  Heeft je kindje liever een neutrale smaak? Dan is er de natuurlijke tandpasta zonder smaak!


Natural tandverzorging voor volwassenen?  The Natural Family maakt al jaren tandpasta's met biologische ingrediënten; vrij van fluor, parabenen en schadelijke stoffen! Er is tandpasta voor gevoelige tanden, whitening tandpasta én ook zwarte tandpasta met actieve houtskool om je tanden extra wit te poetsen 😁! De tandenborstels zijn zelfs composteerbaar. Cool! 

 

Bekijk ons volledig gamma tandverzorging hier.

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal