Hoe bescherm je je baby bij hitte?

Hete zomerdagen en zwoele nachten op komst! Hoe bescherm je je baby'tje nu het best tegen de zon en de hitte? Met deze tips & tricks helpen we je alvast op weg.
Hoe bescherm je je baby bij hitte?

Hete zomerdagen en zwoele nachten op komst! Hoe bescherm je je baby'tje nu het best tegen de zon en de hitte? Met deze tips & tricks helpen we je alvast op weg.

Hou je ervan om lekker te wandelen met je baby? Doe dit dan best 's ochtends. De temperatuur is nog een stuk lager en laten we eerlijk zijn, met een baby in huis begint je dag toch meestal lekker vroeg 😉! 

Op een warme zomerdag kleed je je kindje bij voorkeur in lichte, katoenen of linnen kledij en geef je best voorkeur aan lichte kleuren die de zon weerkaatsen. De rompertjes van Timboo zijn heerlijk zacht en temperatuur regulerend, lekker fris in de zomer! Toch een lakentje voor je kleine uk? De superzachte swaddles van Konges Slojd zijn ideaal als dekentje in de zomer. Voor 's nachts raden we de zalige slaapzakjes in tetrastof van Nobodinoz aan.

 

Een zonnehoedje is ook echt een must op warme dagen. Voor de allerkleinsten kan je ook kiezen voor een model dat de nek beschermt. Supercute maar ook onmisbaar: de baby zonnebrilletjes van Izipizi! Vaak onderschat, maar de ogen van je baby zijn erg kwetsbaar! Ook de oogjes moeten goed bescherm worden tegen kwetsbare zonnestralen.

 

 

 

 

 

 

Een beetje afkoelen met water is zeker goed! Tussendoor een extra badje als je merkt dat je baby het te warm heeft, is fijn. Kies dan voor lauwwarm water. Je kan het badje ook buiten in de schaduw geven. Een UV-beschermende swimwear is in het zwembadje ook heel fijn, al is het dan ook nog steeds belangrijk om je kindje steeds goed in te smeren met zonnebrandcrème. Wat is de beste zonnecrème? 

 

Moet je de auto in? Dan zijn de Air Layers van Aeromoov een must! Gedaan met klamme haartjes en vochtige ruggetjes. De structuur binnenin het matje vormt een luchtlaagje tussen de baby en de autostoel. Dit luchtlaagje kan niet ingedrukt worden en zorgt voor constante luchtcirculatie. De Air Layer voert alle warmte af en laat frisse lucht circuleren, wat de kans op oververhitting vermindert.

Ook in de buggy, wanneer je kindje kan zitten, past de Air Layer groep 1 prima!

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal