Gift guide: de leukste cadeaus voor jezelf 😁

Gift guide: de leukste cadeaus voor jezelf 😁

Op zoek naar een mooi, duurzaam én origineel cadeautje? Of wil je jezelf eens verwennen? Dan zit je goed bij ons! Een toffe tas, hippe deco voor in huis of een zalige badjas? En waarom jezelf eens niet verwennen?  😄 Merry Christmas!

De tote bags van Studio Noos, die wil je gewoon in huis hebben. Het is een ideale luiertas, want je kan er alles in kwijt en hangt 'm makkelijk aan je kinderwagen.

Ook perfect voor het werk,  ruim genoeg voor je laptop en lunch of de perfecte weekendtas. Extra tof: de matching verschoonmat én toilettas.

 

Never enough mooie deco in huis. Madam Stoltz en &Klevering hebben dé musthaves voor een leuk interieur. Leuke espressotasjes met hippe gouden lepeltjes, een geweldige roestkleurige vaas, schattig juwelendoosje of de mooiste fotokader?

Een prachtige kussenhoes, serveerplank of schaaltjes? We hebben het allemaal in huis.  

Check de deco van Madam Stoltz hier.
Check de leuke hebbedingetjes van &Klevering hier.

 

Dat wij fan zijn van het Scandinavische Oyoy Living staat vast. Naast superleuke spullen voor de kinderkamer hebben ze ook toppers voor in huis.

Check de mooie bloempotten, vazen en wijnglazen. En hoe mooi is dit afdruiprek? Het maakt zelfs bijna het  afwassen leuk 😅!

 

Ook Ferm Living heeft de leukste musthaves die te leuk zijn om cadeau te geven. Een leuke opbergmand, de bekende pulp boxes, een rotan lampenkap...
En hoe cool is deze tool box? We love it!

Koude koffie drinken, want way too busy? No way!  Een coffee tumbler is dus zeker welkom. Al helemaal als ze ook nog eens mooi zijn.

De coffee tumblers van Liewood en de thermoflessen van Design Letters houden je drankje uuuuren lekker warm. Ook ideaal on the go. 

Verwennerij voor mama, maar ook voor de hele familie? Ontdek Cîme, biologische, non-cruel beautyproducten boordevol superfoods uit de himalaya. Leuke toilettas erbij en mama is helemaal happy dit eindejaar.

Cadeautip? De limited geschenkbox! Meer lezen over Cîme? Dat kan in onze blog vol eerlijke reviews.

 

Met een mooi boek scoor je altijd. 

Al jouw mooiste herinneringen komen samen in het wondermooie foto album van Printworks. Dit boek staat ook gewoon supermooi op jouw salontafel met de luxueuze stoffen kaft. 

Een boek voor een mama? Check dan zeker het boek 'Puzzelpreut'. 😁

Dit spelboek geeft je een unieke inkijk in de absurditeit van het moederschap, nu eens subtiel, dan weer zo onopvallend als een kraamverband. elke opdracht is op zo een scherpe manier geformuleerd dat het een feest van (h)erkenning is voor moeders. Lachen geblazen!

Een cadeau voor een zwangere mama? Check dan zeker de mooie invulboeken of memory boxes, superfijn als geschenkje.

Verwen jezelf met al deze leuke items:  hier vind je meer inspo.

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal