Gastblog: Waarom de Elvie borstkolf zo goed in je leven past

Gastblog: Waarom de Elvie borstkolf zo goed in je leven past

Geef je borstvoeding? Of ben je het van plan? Wil je graag in alle rust kolven? Zonder draadjes, slangetjes, maar gewoon compact, stil en gebruiksvriendelijk? Elvie past in jouw bh én in jouw leven! Niet voor niets dat deze draadloze borstkolf al heel wat prijzen won. Instamama Fauve Bobbink testte voor ons de Elvie Stille Draadloze borstkolf uit. Hoe dat ging lees je hier.

 

 

"Borstvoeding geven vind ik het allermooiste, maar vaak ook het allerzwaarste en meest frustrerende wat er is", zegt Fauve, mama van twee dochtertjes Charlie (2) en Loïs (0) (@fauve.bobbink). "Door m'n werk kan ik Loïs niet altijd live voeden, op die dagen kolf ik, maar laat ik daar nu net een haat-liefdeverhouding mee hebben!"

 

"Sinds enkele weken test ik de Elvie kolf en ik kan je zeggen: ik ben er echt tevreden van. Normaal gezien zit ik op het werk in een klein, weinig sfeervol keukentje te kolven, maar nu ik Elvie heb, kan ik gewoon lekker doorgaan met mijn werk! En niemand die het doorheeft, want ik kolf gewoon stil.

Ik steek de borstpomp makkelijk in mijn bh. Op die manier zie ik natuurlijk niet meteen hoeveel ik gekolfd heb, maar dankzij de app die ik op mijn telefoon heb, kan ik dat gewoon zo in de gaten houden!" Extra handig: de kolf stopt met kolven als het bakje vol is; dat is bij zo'n 145 cc moedermellk" 😃

 

De meest gestelde vragen aan Fauve:

Kolft deze kolf écht zo goed als een normale borstkolf?

Yes, zeker! Met de elektrische kolf van Elvie kolf ik per borst zo'n 100 à 120 cc.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Als de accu helemaal opgeladen is, gaat de batterij zo'n 3 kolfbeurten mee. Dat is ongeveer 1,5 u kolven

Is het melkreservoir van de Elvie wel groot genoeg?

Yes! Doordat de kolf zo compact is, lijkt het reservoir klein, maar vergis je niet, er kan zo'n 145 cc moedermelk in het reservoir! Elvie stopt ook gewoon met kolven als het bakje vol is, volledig automatisch. 

 

De Elvie Stille Automatische Borstkolf (€299,99) is te koop via onze website. Ook de dubbele borstkolf en de Elvie Curve (handmatige borstkolf, €59,99)) vind je in onze online shop.

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal