Een instant reisbed van AeroMoov!

Heb je binnenkort een weekendje weg gepland? Wil je zorgeloos kunnen genieten zonder je af te vragen of het babybedje ter plaatse wel geschikt en veilig is voor jouw kindje? Het instant reisbedje van AeroMoov zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden! Het is superlicht en compact en je neemt het overal mee naartoe. Bovendien beantwoordt het aan de strengste veiligheidsnormen.
Een instant reisbed van AeroMoov!

Heb je binnenkort een vakantie gepland? Wil je zorgeloos kunnen genieten zonder je af te vragen of het babybedje ter plaatse wel geschikt en veilig is voor jouw kindje? Het instant reisbedje van AeroMoov zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden! Het is superlicht en compact en je neemt het overal mee naartoe. Bovendien beantwoordt het aan de strengste veiligheidsnormen.

Een weekendje weg? Ben je al aan het dromen van vakantie? Dat is ook ook een berg babyspullen meezeulen. Het Instant reisbedje komt dan zeker van pas. Opgeplooid in de opbergtas neemt dit bedje heel weinig plaats in en weegt het nog geen 5 kg! Zo heb je veel meer plek voor andere fijne dingen mee te nemen!

Bovendien zet je dit reisbedje ook als box/park op, daarin kan je baby zich helemaal laten gaan.

 

Dankzij de transparante zijden kan je jouw enthousiaste ukkepuk ook mooi in de gaten houden. Superhandig, je hebt een box/park en bed in-één, dat je makkelijk en snel van plaats verandert. Een must op je geboortelijst!

In enkele seconden zet je het reisbedje in een andere kamer op en kan je kindje in alle rust heerlijk wegdromen. Tot je baby 6 kg weegt, kan je het tussenniveau gebruiken zodat je niet te diep hoeft te reiken. Zodra je kleintje wat groter wordt, gebruik je de matras in zijn volledige lengte onderaan het bedje. AeroMoov heeft bovendien een passend hoeslakentje voor deze comfortabele matras.

 

 

Mooi weer? Je zet het bedje ook makkelijk in de tuin op als parkje. Het zonnescherm en muskietennet (apart te koop) zijn dan ook fijn om in huis te hebben. Dagje naar het strand? Handig en licht om mee te nemen, hoera! 

Het AeroMoov Instant reisbedje hoef jij je om tripjes/vakanties alvast niet druk te maken.  Bovendien is dit bedje ook ideaal om mee op vakantie te nemen. Je vindt dit reisbedje hier in de kleurtjes Grey Rock, White Sand en Blue Mountain.

Gaetan van Aeromoov licht te werking van het bedje hieronder toe.

 

 

 

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal