De leukste fietsen per leeftijdsgroep

De leukste fietsen per leeftijdsgroep

Hoera, de zomervakantie is het ideale moment om je kleine flamingo te leren fietsen!  Niets leuker dan je kindje te zien rondcrossen op zijn/haar favo step of (loop)fiets. De Gele Flamingo heeft een ruim assortiment wielerpret voor jong en wat ouder. 


  
Voor de allerkleinsten

Vanaf 12 maanden zijn loopfietsjes de ideale voorbereiding op het echte fietsen omdat ze leren om het evenwicht te bewaren. Supercute om die kleintjes te zien "rondcrossen". Het loopfietsje van Childhome heeft 2 wieltjes vooraan en is dus perfect om te starten.


  

Stoer en eco: de Wishbone Bike - vanaf 1 jaar


Dé coolste meegroeifiets: meet de Wishbone Bike. Start ermee als driewieler vanaf 1 jaar. Vanaf 2 jaar vorm je de fiets in een mum van tijd om in een loopfiets. 
Geschikt tot 5 jaar, gaat dus lekker lang mee. 
Ook in andere kleuren. Bovendien kan je ook het zadel en de handvaten pimpen in een tof kleurtje. 
 

 
  

 


De mooiste stalen loopfietsen - vanaf 15 maanden

De 2-in-1 Trybike ziet er super stoer uit met zijn metalen frame en luchtbanden! 

Je kleintje kan er echt al vanaf 15 maanden gebruik van gaan maken, en de bike is ook goedgekeurd voor deze leeftijd. Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van je kleintje. Is je kleintje wat groter? Dan tover je deze om in een loopfiets met twee wielen. (ook te koop als loopfiets met twee wielen)

  

 

 

Topkwaliteit met Banwood First Go - vanaf 2,5 jaar

Waarom voor een First Go kiezen? Deze fiets stimuleert de motorische ontwikkeling en het evenwicht van je kids en maakt de overgang naar de pedalen makkelijker. Dit mooie stalen ontwerp is tijdloos én duurzaam. Bovendien plant Banwood voor elke verkochte fiets een boom. Sustainable much!

 

 

 

De driewieler: leren fietsen met pedalen - vanaf 2 jaar


 Voor alle vintageliefhebbers: een driewieler is prachtig en bovenal ideaal als je je kindje wil voorbereiden op fietsen met een echte fiets met pedalen. De Foxrider is Belgisch en heeft een prachtig, vintage en uniek ontwerp.

 

 


  


  
 
Lekker steppen (vanaf 1 jaar)


 


Laat je kindje zijn/haar eerste stappen zetten op de Scoot and Ride Highwaykick 1 door het als een loopfietsje te gebruiken. Wanneer je kindje groter wordt, kan je kindje de Scoot and Ride omvormen tot een leuke step. 

De Scoot and Ride Highwaykick 1 is te gebruiken voor kindjes van 82 cm tot en met 118 cm groot. (1 tot 5 jaar oud). Door de hendel aan te trekken, het zitje te draaien en het stuurtje te verplaatsen bouw je de step om naar de loopfiets. 

Voor de grotere kindjes is er ook de Scoot and Ride Highwaykick 3 en kan van 3 tot en met 8 jaar. Deze luxe, lichtgewicht step is uitgerust met LED lampjes in de wielen. Je kleintje zal op deze step zijn/haar evenwicht niet gauw verliezen, de step heeft namelijk 2 voorwielen, waardoor deze altijd stevig staat

 

 

 

Onze vlogger Tyler (7) testte deze step uit in onderstaande vlog.



De eerste échte fiets (vanaf 4 jaar)


Houten pedalen en een aluminium frame: hoe mooi is deze fiets van Banwood. Hij werd geïnspireerd door vintage fietsen, gecombineerd met scandinavisch design. Het rieten mandje is ideaal om je pop of knuffel in te vervoeren en matcht mooi met lederen handvaten en zadel. Bovendien is deze fiets is voorzien van reflectoren, een bel en lichtjes, saftey first. Het zadel en stuur kan aangepast worden zodat deze fiets gebruikt kan worden van tot  7 jaar. De wieltjes kunnen uiteraard gedemonteerd worden.

 


 


 
  
Safety first! Helmen voor elke leeftijd


Veilig op pad? Vergeet dan zeker je helm niet voor een maximale bescherming! De Gele Flamingo heeft een ruim assortiment kleurrijke en stoere fietshelmen. What's your favourite?

 

 


 
  


 
  
  
  
 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal