De items van Elvie passen in je leven

Ken je Elvie al? Elvie is een Belgisch bedrijf met één grote missie: “Het leven van vrouwen verbeteren door middel van intelligentere technologie.” Alvorens ze ontwerpen, bekijken ze de problemen vanuit het standpunt van de vrouwen en zoeken ze naar een oplossing vanuit het standpunt van ingenieurs, wetenschappers en ontwerpers. De items van Elvie passen pérfect in vrouwen hun leven! 
De items van Elvie passen in je leven

Ken je Elvie al? Elvie is een Belgisch bedrijf met één grote missie: “Het leven van vrouwen verbeteren door middel van intelligentere technologie.” Alvorens ze ontwerpen, bekijken ze de problemen vanuit het standpunt van de vrouwen en zoeken ze naar een oplossing vanuit het standpunt van ingenieurs, wetenschappers en ontwerpers. De items van Elvie passen pérfect in vrouwen hun leven! 

Ben je zwanger en wil je binnenkort graag borstvoeding geven aan je baby? Of geef je al borstvoeding, maar weet je niet precies of kolven wat voor jou is? Lees dan even mee. Wat er zo opvallend is aan de Elvie borstkolf? Niets... En dat is het nu net, deze borstkolf is zó discreet! Ze past makkelijk in je bh, zonder dat iemand er wat van merkt. 

 

 

Geen draadjes, buisjes, geen geluid, geen geknoei. De kolf bestaat uit 5 delen die je makkelijk uit elkaar haalt, om bv. schoon te maken, maar ook makkelijk weer in elkaar zet. Het is bovendien de eerste geluidloze kolf. Geen storend gezoem meer, dat je baby wakker maakt. Nee, je hoort gewoon niets, zodat jij in rust kan kolven.

 

 

Extra cool: je gebruikt de draadloze, elektrische borstkolf van Elvie met de Elvie app op je telefoon. Zo kan je in real time het melkvolume in de gaten houden, het verloop van het kolven van iedere borst bijhouden (want, welke borst had ik ook alweer gekolfd? 😁) én de pomp op afstand besturen. Je kan de borstkolf ook simpel via USB opladen.

Een dubbele kolf? Jazeker! De Elvie slimme borstkolf is ook te koop per twee voor een voordelige prijs.

 

 

Zowel tijdens als na de zwangerschap kan een zwakke bekkenbodem allerlei kwaaltjes veroorzaken. Wist je dat ongeveer 30% van de vrouwen last heeft van ongemakken aan de bekkenbodem? Dit kan gaan van bekkenbodempijn bij wandelen tot incontinentie bij niezen, hoesten, lachen of tillen. Je bekkenbodem trainen kan deze problemen verhelpen. Je kan hiermee starten voor, tijdens of na je zwangerschap. De bekkenbodemspiertrainer van Elvie is hier een echte hulp!

 

 

Wist je dat oefeningen voor de bekkenbodem door de gezondheidsautoriteiten wereldwijd aangeraden worden voor het voorkomen of behandelen van problemen met de bekkenbodem. Maar het is moeilijk een spier te trainen die je niet kunt zien - Elvie to the rescue! 

 

Wat doet Elvie? 

Elvie versterkt je bekkenbodemspieren met de award winning trainer, die je makkelijk inbrengt.  De slimme trainer is gekoppeld aan de Elvie app, die je makkelijk kan gebruiken om je vooruitgang bij te houden.

Met behulp van kracht- en bewegingssensoren meet Elvie de kracht van de samentrekking en merkt ze of je de oefeningen correct doet. Als je knijpt, gaat het diamantje omhoog. Dit zorgt ervoor dat je iedere oefening kan visualiseren. Deze bekkenbodemspiertrainer is discreet en past gewoon perfect in je leven.

Bekijk ook onderstaande video voor meer info.

 

 Ontdek Elvie hier.

 

 

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal