Buitenspeelgoed voor peuters

Buitenspeelgoed voor peuters

Het zonnetje begint alsmaar meer te schijnen & die temperaturen gaan ook weer omhoog. Wij voelen die vakantie vibes al komen & komen al meteen in een zomerse sfeer!

Wij geven jullie in deze blog graag leuke tips & tricks van ons favoriete strandspeelgoed & summer toys. Wij kiezen voor een zomer lang vol plezier voor onze kids, ook al heb je niet zo een grote tuin thuis! :-)

 

Favoriete strandspeelgoed van onze Flamingo Experts

Liewood strandspeelsets

Liewood heeft heel wat leuke strandsets, maar ook afzonderlijk leuke schepjes, gietertjes, zandvormpjes, etc. Wij zijn supergrote fan van de strandsets van Liewood, omdat deze altijd superleuke vormpjes hebben. Je kindje maakt dus de mooiste figuren op het strand aan zee of in de zandbak in eigen tuin. YAY!

Liewood heeft ook leuk afzonderlijk strandspeelgoed. De silicone strandemmer van Liewood is perfect om mee te spelen op het strand of in de zandbak. Deze is ook superleuk om mee te nemen op reis, want de emmer kan in je reiskoffer!

 

Quut strandspeelgoed

Wij zijn ook enorme fan van het Quut design strandspeelgoed. Quut kiest telkens voor leuke, unieke designs, maar deze hebben telkens ook een handige functie.

Zo heb je de Quut Ballo strandemmer. Deze ziet er uit als een bal, maar is wel degelijk een emmer met een handige functie! Niets is vervelender dan water halen uit de zee en terugkomen aan je zandkasteel met een halflege emmer. De ronde vorm zorgt ervoor dat er geen druppel water verloren gaat. De gietvorm zorgt ervoor dat het gelijkmatig uitgegoten kan worden.

 

 

Buitenspeelgoed voor kleine tuin

Is je tuin niet zo heel groot & ben je bang dat je kindje zich snel gaat vervelen tijden de zomer? Say no more! Wij geven je graag een aantal leuke tips om de zomer vol spelplezier door te komen zélfs met een kleinere tuin!

Droomt jouw kindje van een zandbak in je tuin, maar is deze er eigenlijk te klein voor? De Burger zandbakken zijn hier een goede oplossing voor. Dit zijn niet alleen heel erg praktische zandbakken van het gloednieuwe merk Burger, maar ook nog eens wondermooi. Het is een echte eye catcher in je tuin, YAY!

De Burger zandbakken zitten nog maar nét in ons assortiment en we zijn al helemaal fan! Het is een Belgisch merk & ze worden volledig geproduceerd van duurzame materialen.

Deze kan je leuk vullen met het strandspeelgoed van Quut zoals een leuke strandemmer, schepjes, vormpjes. YAY! Je kan deze achteraf gewoon in de zandbak leggen, deksel dicht & opgeruimd!

Is je kindje ondertussen te groot om in de zandbak te spelen? Dan tover je deze Burger toch gewoon om naar een leuke moestuin! Je kan het deksel van de zandbak steeds vervangen naar een transparant alternatief & zo creëer je eigenlijk een superleuke serre waarin je de groene vingers van je kindje kan laten bovenkomen!

 

 

Onze favoriete mini spelletjes voor buiten

Het ringenwerp spel van Liewood of Kid's Concept is altijd een schot in de roos! Leuk voor jong & oud, wie kan er bij jouw thuis de meeste ringen juist werpen? :-)

Ook ons stoepkrijt is een echte musthave & ook perfect als je een kleine tuin hebt! Woon je misschien in een rustige straat? Altijd leuk om heel de straat vol te tekenen met je favoriete stoepkrijt van Twee.

 

Op zoek naar wat waterpret in de zomer?

Je vindt ook heel wat verfrissing terug in onze shop! Van opblaasbare zwembadjes, naar leuke sprinklers tot zwembanden & luchtmatrasjes voor op het water, YAY!

De sprinklers van Konges Slojd & Swim Essentials zorgen voor een namiddag vol waterpret in eigen tuin! Wie geraakt er voorbij de sprinkler zonder nat te worden? Of houdt jouw waterrat ervan om hier eindeloos langs te lopen? YAY, so much fun!

De zwembadjes zijn er in verschillende formaten. De kleinste maatjes zijn perfect voor onze kleinste peutertjes om een eerste keer kennis te laten maken met het water.

Van Swim Essentials hebben we nu ook leuke frame zwembaden waar het heel gezin van kan genieten!

Ontdek al het strandspeelgoed hier!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal