Back to school met Trixie

Back to school met Trixie

Het Belgische Trixie maakt al jaren de fijnste musthaves voor baby's, kids en hun ouders, met oog voor duurzaamheid én kwaliteit. Ook voor school! Een instappertje in de peuterklas of een zoon of dochter die naar het eerste leerjaar gaat? Trixie heeft alles in huis!  

 

Duurzame én handige flessen

Bij Trixie staat duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal en dat toont zich op verschillende vlakken. Bij het ontwikkelen van een nieuw product wordt erg kritisch geanalyseerd of het product de vooropgestelde eisen en functies ook écht vervult. Neem nu bijvoorbeeld de drinkfles. Deze is licht, zelfstandig hanteerbaar door jonge kinderen, vervangt plastic flessen en lekt niet. We like! De drinkflesjes bestaan in 2 formaten: 350 ml voor de jongste kids en 500 ml voor de grotere kinderen. De flessen zijn roestvrij en houden je drankje lekker fris. Bovendien matchen ze de rugzak, boekentas of pennenzak van je kindje.

 

 

Welke rugzak kies ik voor mijn kindje?

Trixie heeft heel wat rugzakjes in het gamma. Voor de allerkleinste kleuters/peuters zijn er de mini rugzakjes, die zijn licht, makkelijk te openen en zoals alle tassen van Trixie waterproof. Geen nood als de rugzak eens in een plas valt of er een drankje lekt, oef!  😃 Ook voor de grotere kleuters of de lagere school kinderen is de mini rugzak ideaal als gym- of zwemtas.

De iconische rugzakken van Trixie zijn wat groter en hebben verstelbare schouderbanden. Ook kunnen de bandjes vooraan vastgeklikt worden, zodat ze niet van je kleuter zijn/haar schouders glijden. Ook helemaal waterproof en met ruimte voor een drinkfles, lunchdoos, snackbox etc... Ook de boekentassen voor kleuters zijn gelijkaardig qua grootte, in échte boekentasvorm  🤩.

 

 

Eerste leerjaar? Check!

Naar de lagere school? Wat een stap!  De satchels en grote backpacks zijn het ideale formaat voor de lagere school. Hierin passen een drinkfles, snackdoosjes, lunchdoos, A4 mappen, agenda en pennenzak moeiteloos in. Heb je de matching pennenzakken al gezien? Te koop in 2 verschillende formaten en perfect voor al je pennen, stiften en kleurpotloden. Gemaakt van organic cotton. 😍

Hier vind je alle schoolitems van Trixie.


Nog meer inspiratie opdoen? Doorblader onze handige én klikbare Back To School Folder.

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal