Back to school: de keuze van de mamabloggers!

Terug naar school! Heb jij alle spullen voor je kleine flamingo al in huis gehaald? Of kan je best nog wel wat inspiratie gebruiken? We vroegen aan vijf leuke mamabloggers wat ze voor hun kindjes in huis haalden. Wat zijn hun favorietjes en waar kiezen ze voor? Een ding weten we zeker: hun dochter(s) en/of zoon(s) lopen dit schooljaar stijlvol de schoolpoort binnen!
Back to school: de keuze van de mamabloggers!

Terug naar school! Heb jij alle spullen voor je kleine flamingo al in huis gehaald? Of kan je best nog wel wat inspiratie gebruiken? We vroegen aan zes leuke mamabloggers wat ze voor hun kindjes in huis haalden. Wat zijn hun favorietjes en waar kiezen ze voor? Een ding weten we zeker: hun dochter(s) en/of zoon(s) lopen dit schooljaar stijlvol de schoolpoort binnen!

 

 

De keuze van Robbin (mama van June en Liv) // @robbin_june_liv

Someone said pink? Never too much pink volgens mama Robbin! De twee girly zusjes Liv en June kozen zelf hun schoolitems uit. June (5) wist al snel dat ze de roze boekentas van Jeune Premier haar grote favoriet was, en ook zusje Liv heeft zo een voorkeur voor roze schoolspulletjes: een roze drinkfles van Eef Lillemor met matching lunchtasje. So cute!

De keuze van Liesbeth (mama van Hannelore, Otis, Viggo en Ezra) // @liesbethdepuysseleir

Liesbeth koos voor haar coole jongens Viggo en Ezra enkele degelijke items uit. De rugzakjes van Sticky Lemon en Eef Lillemor zijn makkelijk af te wassen en regenbestendig, handig voor kindjes die al eens graag ravotten 😉. De lunchbox van Blafre is gemaakt van roestvrij staal en kan goed tegen een stootje. De food jar van Liewood is ideaal om fruit of groentjes fris te houden onderweg naar school.

De keuze van Siem (mama van Hazel en Magnus) // @siemdevos

We krijgen meteen zo'n retro gevoel bij de picks van Siem! Dochter Hazel koos voor een pennenzak uit de Sunshine Collectie van Nobodinoz. Wij zijn zo fan van deze items met vichy ruitjes. De lunchbox van Design Letters past mooi overal bij. Al deze toffe schoolspullen passen ook in de lekker ruime boekentas met ruitjes van Sticky Lemon. Mooi gekozen, Siem!

De keuze van Lore (mama van Louis en Victoria) // @louisandvictoria

Blauw is duidelijk een favorietje van mama Lore. De mooie drinkflessen in roestvrij staal van Liewood en Trixie zorgen ervoor dat het drankje van je kleintje lekker koel (of warm) blijft. Louis en Victoria zien er alvast klaar uit om te vertrekken op hun fietsen. Hoe mooi is de blauwe pennenzak van Trixie? Verkrijgbaar in meerdere prints én lekker ruim, perfect voor het eerste leerjaar!

De keuze van Kim (mama van Senne en Tijm) // @kimroza

 Stoer én praktisch; dat zijn de keuzes van mama Kim voor haar zoon Senne (5). De rugzak van Engel is bovendien helemaal milieuvriendelijk, want gemaakt van recycled limonadeflessen! De drinkfles van Blafre is opnieuw favoriet, en dat begrijpen we heel goed: je kindje opent de fles makkelijk met de handige draaidop en de fles kan tegen een stootje. De snackboxen en lunchbox zijn van Sugarbooger. De brooddoos is goed afsluitbaar dankzij een kliksysteem aan de zijkanten, bovendien mogen deze items zelfs in de microgolfoven én afwasmachine. Een evenwichtige lunch? Handig zijn de drie vakjes in de broodtrommel, waardoor je kan variëren met de inhoud.

De keuze van Roby (mama van Kate, Jolie en Vieve) // @roby.dijkshoorn

De drie meiden van Roby zien er altijd zo leuk uit. Het verbaasde ons dus niets dat ze enkele van onze favorietjes uitkozen voor het nieuwe schooljaar. Een poederroze drinkfles en snackbox van het Deense Blafre, een leuk boekentasje van Sticky Lemon en Jojo Factory. Helemaal hip die Kate, Jolie en Vieve. Coolest kids on the block!

 

Nog op zoek naar leuke schoolitems? Bekijk hier ons ruime assortiment aan coole spulletjes.

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal