Baby's eerste Sinterklaas

Aftellen tot Sinterklaas! Zo bijzonder om jouw baby zijn/haar eerste Sint te vieren? Uiteraard tellen mama en papa net dat tikkeltje meer af dan de kleine spruit zelf ;-). Hoe leuk is het dan ook om nog lekker zelf te kunnen beslissen wat jouw kleintje krijgt? :-)
Op zoek naar toffe sintcadeautjes voor jouw baby? Wij inspireren jullie graag.
Baby's eerste Sinterklaas

Aftellen tot Sinterklaas! Zo bijzonder om jouw baby zijn/haar eerste Sint te vieren? Uiteraard tellen mama en papa net dat tikkeltje meer af dan de kleine spruit zelf ;-). Hoe leuk is het dan ook om nog lekker zelf te kunnen beslissen wat jouw kleintje krijgt? :-)
Op zoek naar toffe sintcadeautjes voor jouw baby? Wij inspireren jullie graag.

Supermooi in je interieur, en superhandig,  de babygym van Done By Deer zet je overal neer. Boven het aankleedkussen, een speelmat of in het park/box. Al de speeltjes stimuleren de zintuigen van je baby. Bekijk alle babygyms hier.

 

Spelen wordt zoveel leuker met mooi, kleurrijk speelgoed erbij, zeker als ze ook nog eens goed zijn voor het milieu!  Onze toppers van Plantoys worden gemaakt van resthout uit rubberplantages! Plantoys heeft zoveel leuk speelgoed voor baby's. Onze favorietjes? De eerste puzzeltjes en de ministapeltoren!

 

 

Flexibel, zacht, grappig. De bijtspeeltjes van Oli & Carol zijn ideaal bij de eerste doorkomende tandjes, maar ook tof als badspeeltje. Extra leuk: gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de heveabomen. Ze hebben geen gaatje, dus zijn daarom heel hygïenisch: geen kans op schimmelvorming binnenin! En eerlijk, hoe cute is zo'n rubberen advocado of wortel?😀 Ook de badspeeltjes van Liewood zijn ideaal voor de kleinsten onder ons.

 

Zo mooi, deze activiteitenmat van Trixie (in vier kleuren). Gemakkelijk om mee te nemen, de boogjes kan je in een paar clicks demonteren en de mat dichtritsen, handig dus om mee te nemen op visite. Fan van zeediertjes? Dan is de mooie speelmat van Little Dutch (in drie kleuren)ook zeker een schot in de roos!

 

Blokken voor je mini Bob De Bouwer? Grote houten, siliconen of kartonnen stapelblokken zijn ideaal voor baby's eerste blokkentoren. Goed voor de motoriek en inzicht van je kindje. Bouw samen een hoge toren en gooi 'm om! Plezier verzekerd. Ook fijn; verstop een klein speelgoedje onder een blokje en laat je kindje het zelf ontdekken. ❤

 

Eens wat anders dan het klassieke hobbelpaard. Wij worden helemaal wild van dit stoere Mammoet schommelpaard van Kid's Concept ! Hij staat prachtig in elk interieur and it's so fluffy!  Ook het Dino schommelpaard is een pareltje in huis.

 

 

Leren wandelen in stijl, dit mooie loopwagentje van Kid's Concept heeft zachte wieltjes en is perfect voor baby's eerste stapjes. Leuk om je knuffeltje of blokjes in te vervoeren Het loopwagentje van Childhome is ook fijn om je eerst stapjes zetten. Pluspunt? Ook de motoriek kan geoefend worden op het krijtbord vooraan het karretje.  Het karretje kan ook gebruikt worden om speelgoed in op te bergen en staat heel mooi in elk interieur.Meer inspo nodig voor je kleine flamingo? Klik hier voor alle speelgoed voor kindjes van 0-18 maanden.

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal