Baby's eerste Kerst - pakjesinspo

Yay, bijna Kerst! Is er een baby bij voor de eerste keer? Of zoek je nog een lief cadeautje voor een mommy-to-be? Gezellig! Wij inspireren jullie graag! 🎄🎄🎄
Baby's eerste Kerst - pakjesinspo

Yay, bijna Kerst! Is je baby erbij voor de eerste keer? Of zoek je nog een lief cadeautje voor een mommy-to-be? Gezellig! Wij inspireren jullie graag! 🎄🎄🎄

 

Activiteitenspeeltjes

 

Zo lief, de collectie van Little Dutch. De zachte activiteitenboekjes zijn sowieso een hit bij jouw mini! Met verschillende materialen en activiteiten zoals een rammelaar, knisper en spiegeltje en verschillende labels om aan te voelen. Dit boekje prikkelt niet alleen de zintuigen, maar is ook goed voor de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Voor de iets oudere baby's is de vormenstoof (in meerdere kleuren) ook superleuk!

Zo leuk, deze activiteiten speelmat van Nobodinoz (in vier kleuren). Je plooit hem makkelijk op met de velcro sluiting. De speelmatten hebben katoenen handvaten en zijn dus ideaal om mee te nemen. Er zitten verschillende leuke speeltjes op zoals een houten bijtring, rammelaar en kraakspeeltjes, superleuk! 

Done By Deer heeft ook een superlief buik activity speeltje. Het stimuleert de nek en het hoofdje van je kindje. Het speeltje heeft verschillende activiteiten voor je baby om te voelen en om naar te kijken. Ook heeft Done By Deer andere leuke activity speeltjes waar je mini uren plezier aan kan beleven.

 

 

Educatief spelen 

Spelen wordt zoveel leuker met mooi, kleurrijk speelgoed erbij. Little Dutch heeft superleuke stapeltorens is supermooie kleurtjes. Het is niet alleen supermooi speelgoed, het is ook goed voor de hand-oogcoördinatie van je kleine spruit!

Ook heeft Little Dutch superleuke stapelblokken. Ze zijn ideaal voor baby's eerste blokkentoren. Goed voor de motoriek en het inzicht van je kindje. Bouw samen een hoge toren en gooi 'm om! Plezier verzekerd. Ook fijn; verstop een klein speelgoedje onder een blokje en laat je kindje het zelf ontdekken. ❤

 

 

Supermooi én multi-inzetbaar; de stapeltorens van Mushie! Wat een mooie kleuren. Je kan er een hoge toren mee bouwen, meenemen in het badje en later zelfs gebruiken op het strand of in de zandbak. Een ideaal geschenkje waar lekker lang mee gespeeld kan worden.

Bijtspeeltjes

 

Supertof multifunctioneel speelgoed van Dëna! We love it! Supermooi om naar te kijken, zacht en veilig om op te bijten en aan te voelen, kortom het perfecte speelgoed voor jouw kleine spruit. Laat de creativiteit van je kindje de vrije loop met de zalige bijtspeeltjes van Dëna.

Ook leuk zijn de bijtringetjes van Tikiri. Ze zijn gemaakt van natuurlijk latex en dus ideaal om mee te spelen en in te bijten. Perfect voor doorkomende tandjes en ideaal om mee in bad te nemen. De speeltjes zien er leuk uit, zijn flexibel, zacht en fijn om vast te nemen voor de kleine handjes. 

Flexibel, zacht, grappig. De bijtspeeltjes van Oli & Carol zijn ideaal bij de eerste doorkomende tandjes, maar ook tof als badspeeltje. Extra leuk: gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de heveabomen. Ze hebben geen gaatje, dus zijn daarom heel hygïenisch: geen kans op schimmelvorming binnenin! En eerlijk, hoe cute is zo'n rubberen vlinder of bloempje?😀

Ontdek alle bijtspeeltjes hier!

 

 

Badspeeltjes

Geweldig is het badspeelgoed van Quutopia. Het stimuleert het creatief spelen en de fijne motoriek. Het is gemaakt van zacht EVA kunststof en is recycleerbaar en dus goed voor het milieu! De componenten nemen geen water op en blijven dus netjes & vrij van schimmel. Super hygiënisch, een echte aanrader! 

Ook Liewood heeft een leuk assortiment aan badspeeltjes. Ze zijn er in leuke vormpjes, diertjes en prachtige kleurtjes. Uren badpret met de rubberen figuurtjes van Liewood. 

 

 

Lopen, lopen, lopen maar!

Dit is de nieuwste My First 3-in-1 babystep van Scoot & Ride, beschikbaar in 3 toffe kleurtjes. De babystep heeft 3 leuke functies. Vanaf 6 maanden gebruik je hem als loopstoeltje. Als je kiddo wat ouder is, gebruikt hij/zij de Scoot & Ride als ride-on loopfietsje. De derde functie is het zwenkbord. Je kan het trekken, duwen of schuifelen en zo uren plezier beleven. Ideaal als kerstcadeau!

 

 

 

Leren wandelen in stijl, de mooie loopwagentjes van Janod zijn superfijn. Een activiteitenwagen voor de eerste pasjes. Aan elke kant zijn er leuke activiteiten te ontdekken. Alle zintuigen worden ontwikkeld en geprikkeld.

Een loopwagen met zoveel activiteiten van Little Dutch. Loop, speel en leer! Deze houten activiteiten loopwagen Little Goose van Little Dutch biedt verschillende uitdagende activiteiten die de ontwikkeling van jouw kiddo's motoriek ondersteunen. 

 

 

Heb je nog meer inspo nodig voor je kleine Flamingo? Klik hier voor al het speelgoed voor kindjes van 0-18 maanden.

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal