Baby care: safe voor baby én mama

Omdat wij enkel het beste willen voor jouw kleine flamingo en jou: al onze verzorgingsproducten zijn safe en vrij van schadelijke stoffen. De Gele Flamingo kiest heel bewust voor de merken NaïfLinea Mamma Baby en Squitos. De producten bevatten geen parfum, parabenen en andere schadelijke ingrediënten waardoor ze al vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden. Bovendien kan ook zwangere mama deze baby care lijn gebruiken.
Baby care: safe voor baby én mama

Omdat wij enkel het beste willen voor jouw kleine flamingo en jou: al onze verzorgingsproducten zijn safe en vrij van schadelijke stoffen. De Gele Flamingo kiest heel bewust voor de merken NaïfLinea Mamma Baby en Squitos. De producten bevatten geen parfum, parabenen en andere schadelijke ingrediënten waardoor ze al vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden. Bovendien kan ook zwangere mama deze baby care lijn gebruiken.

 

Linea Mamma Baby

Er was eens een Italiaanse grootmoeder die met veel doorzettingsvermogen een huisje vol met medicijnen ontwikkelde. Later wilde haar kleindochter deze traditie voortzetten en creëerde een unieke lijn verzorgingsproducten voor (toekomstige) mama en baby; Linea Mamma Baby was geboren!

 

 

Linea Mamma Baby heeft een mooi gamma aan verzorgingsproducten. Zo is hun babyzeep heel zacht voor het babyhuidje maar ook ideaal voor peuters en kleuters met een gevoelige huid! De badzeep beval actieve stoffen uit kardemom, olijven en bietsuiker, allen afkomstig uit de biologische landbouw. Kardemom maakt je baby zijn/haar huidje fluweelzacht. Naast shampoo, conditioner, bodycrème en -olie, heeft dit Italiaanse merkje nog enkele andere toppers in har gamma.
Luizen in huis? Don't worry! De preventieve lotion is 100% natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen. Lavendel, munt, eucalyptus en arganolie maken de hoofdhuid een onaangename omgeving voor de hoofdluis

 

 

Ook de nabehandeling tegen hoofdluis van Linea Mamma Baby is ideaal om te gebruiken ná een behandeling tegen hoofdluis omdat het het haar beschermt en het risico vermindert op nieuwe plagen. 
Last van muggen in de zomer? De Zeta Anti Bug Spray van Linea Mamma Baby is speciaal ontwikkeld om de allerkleinsten te beschermen tegen muggen en insecten De speciale formule verrijkt met essentiële oliën van onder andere geranium, lavendel, melaleuca, citronella, tijm, citroen, litsea, aloë, eucalyptus en basilicumolie zorgen ervoor dat de huid heerlijk fris aanvoelt en vervelende muggen op een veilige afstand blijven. Extra fijn: ook al zwangere mama mag je de producten van Linea Mamma Baby gebruiken!

 

Naïf
NAÏF maakt al enkele jaren verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen, door gebruik te maken van de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. 
Geen irriterende en schadelijke stoffen, maar milde ingrediënten, enkel het allerbeste dus!

In de video: de nieuwe zonnecrème SPF50 van Naïf bevat enkel huidvriendelijke ingredïenten en beschermt ten volle op basis van enkel minerale filters. Extra top: deze crème laat géén witte waas achter!

 

Onze favorietjes uit het gamma van Naïf; moeilijk te kiezen, alle producten ruiken zo heerlijk en zijn zo zacht, dat je ze als mama of papa ook zou willen gebruiken (en dat mag ;-)). 

De Relaxing Bath Foam zorgt voor subtiele bubbels met behulp van kokos en suiker. Hij is uitermate geschikt voor een droge huid of een huid met eczeem. In bad gaan wordt nu gewoon nóg leuker! 

 

 

 

Heeft jouw kindje ook zo'n hekel aan haren kammen? Dan raden we de Hair Lotion van Naïf aan. 'For wild little manes'. Een spray op basis van milde ingrediënten, die de hoofdhuid beschermd en ervoor zorgt dat het kammen makkelijker wordt. Een conditioner zonder dat je moet uitspoelen dus!

 

Squitos

Aargh, die vervelende muggen! Zo zielig als je kindje weer eens geprikt wordt. 
Squitos zijn mugwerende stickers voor kinderen en volwassenen, op basis van eucalyptus en citronella olie, opnieuw 100% natuurlijk dus!  Je kleeft de stickers makkelijk op kleding, de kinderwagen of het bedje van je kindje. Een sticker werkt maar liefst 72 uur.
De stickers bevatten geen deet en schadelijke stoffen, ze laten ook geen sporen achter op kledij.

 

 

 

Ontdek alle verzorgingsproducten voor mama en baby via deze link.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal