Aerosleep: De premium voordelen van hellend slapen

Aerosleep: De premium voordelen van hellend slapen

Een zware nacht geeft een zware dag, en dat geldt voor ouders, maar zeker ook voor baby’tjes. We vertellen hier niks nieuws, maar de impact van lekker slapen mag niet onderschat worden. En sommige nachten zijn nu eenmaal beter dan andere.

Maar waarom is dat soms zo? Waarom slaapt ons kleintje niet goed? Wat zorgt voor die nachtelijk huilbuitjes, dat onrustig woelen, die lange, lange nachten?

 

Reflux, een wederkerend probleem

Geen ouder die er niet mee in aanraking komt: reflux is een enorm veel voorkomend fenomeen bij baby’tjes, maar wel eentje dat eigenlijk perfect normaal is. Doordat de spier aan de bovenzijde van de maag bij kleine baby’s nog niet goed werkt, wil er wel eens wat eten, gemengd met maagzuur terug naar boven komen.

Op zich niks ernstig, veel kleintjes ondervinden er geen hinder van. Andere helaas wel. En zeker wanneer baby’tjes in hun bedje liggen, kunnen ze last krijgen van die reflux. En dan krijg je die nachtelijke huilbuitjes, dat onrustig woelen, die lange nachten.

Gelukkig kan schuin slapen soelaas bieden. Je kleintje op een lichte helling leggen wordt vaak geadviseerd omdat het de natuurlijke terugvloei van de maaginhoud wat tegenhoudt. Ook bij krampjes of oorpijn kan hellend slapen verlichting bieden. De Aerosleep Premium matrassen kunnen je daarbij helpen.

 

 

Heerlijk hellend slapen 

 

Gedaan met handdoeken onder de matras of boeken onder het bed; de Premium matrassen van Aerosleep zijn twee matrassen in één: tijdens normale nachten slaapt je kleintje perfect horizontaal, maar bij lastige dagen, verstopte neusjes of reflux-aanvallen maak je het matrasje in één-twee-drie hellend.

Voldoende om je baby meer comfort te geven, om ervoor te zorgen dat maagzuur in de maag blijft en om de druk op neusjes, keeltjes en oortjes te verlichten.

En omdat de matrassen door hun slimme vorm, hun veiligheid én kwaliteit perfect aansluiten tegen de rand van het bed, is het hoofdje en het nekje van je baby altijd goed ondersteund, in elke positie. Een droomoplossing. Letterlijk.

 

 

Superveilig vrij ademen

Bij elke Aerosleep matras krijg je trouwens een Aerosleep matrasbeschermer met de fantastische (en unieke) eigenschappen dat je kleintje in elke positie ook vrij kan ademen, droog blijft én zijn of haar lichaamstemperatuur stabiel wordt gehouden. Dat zijn nog meer garanties op goeie, zalige, rustige nachten.

 

Ontdek de Premium pakketten hier.

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal