Why we love - Burger Zandbakken

Eindelijk een wondermooie zandbak in je tuin met een tijdloos design! Heb jij ook een zandbak in de vorm van een schelp in je tuin staan? Niet bepaald het pronkstuk in je tuin, toch? :-)

Wij hebben sinds kort de mooiste design zandbakken van Burger in onze webshop! Eindelijk weg met die felle schelpen. ;-) Deze Burger zandbakken zorgen voor het hele jaar door plezier!

Why we love - Burger Zandbakken

 Ken jij het Belgische merk Burger al? Wij selecteren onze producten met de grootste zorg om jouw leven en dat van je kleintje leuker, makkelijker en mooier te maken. De Burger zandbakken zijn van topkwaliteit, multifunctioneel en wondermooi. Ze kunnen dus zeker niet ontbreken in ons assortiment. 

Wij zijn enorm fan van Burger. Maar waarom zijn wij zo'n fan? Wat zijn de voordelen? Zijn ze makkelijk in gebruik? Je komt het allemaal te weten in deze blog!

Zandbak schelp kopen voor je tuin

De Burger zandbakken zijn er in diverse, wondermooie & zachte kleuren. Deze openklapbare zandbakken zijn gemaakt uit 100% polycarbonaat. Door dit materiaal te gebruiken, ben je er zeker van dat de zandbak superstevig is én meteen ook jaren meegaat!

Er zit een rubber in de rand van de Burger zandbak. Zo is deze volledig afgesloten en blijft het zand in je Burger netjes & droog. Perfect om deze zandbak goed af te sluiten. We love it!

De Burger open en sluit je aan de hand van een frictie scharnier. Deze is speciaal voor deze zandbakken ontwikkeld en zorgt voor weerstand tijdens het sluiten. Door deze scharnieren te gebruiken, zet je het deksel in elke positie open. Het is daarom ook erg veilig om je kindje de zandbak zelf te laten openen & sluiten. En dat vinden wij helemaal leuk!

@lorimariette

 

Strandspeelgoed voor de Burger zandbak

De zandbakken van Burger zijn lekker compact dus ook perfect als je een kleinere tuin hebt! Je kids amuseren zich een hele zomer lang met deze superleuke zandbakken.

Combineer deze met het leuke strandspeelgoed van Quut of Liewood & je bent vertrokken voor uren spelplezier .:-) Het speelgoed van Quut is de ideale aanvulling in jouw schelp zandbak. Je kan er leuke zandkastelen maken met de Quut Alto.

Ook de strandsets van Liewood zijn een echte musthave in deze zandbakken. Zo heb je meteen alles in huis! Met de emmer maakt je flamingo leuke zandkastelen. Er zitten ook leuke vormpjes bij de Liewood strandset.

Het zandkasteel van je kleine avonturier zag er nog nooit zo leuk uit met de leukste vriendjes van Liewood!

 

Van zandbak naar een leuke moestuin

Zijn je kids ondertussen te groot om in de zandbak te spelen? Dan bouw je deze Burger toch gewoon om naar een leuke moestuin voor de kids?

De Burger zandbakken zijn ook beschikbaar met een transparant scheel. Heb je een Burger met een gekleurd deksel? Dan kan je deze gewoon apart bij aankopen! Handig, omdat deze zandbakken uit twee delen bestaat.

Met het transparante deksel creëer je een echte serre waarin je heerlijke kruiden kan verzorgen.

 

Functionele zandbakken van Burger

Deze leuke en compacte zandbakken gebruik je achteraf ook heel eenvoudig als opbergruimte. Je kan er makkelijk het buitenspeelgoed van de kids in opbergen.

Je kan het ook vullen met water & er een leuk mini zwembadje van maken voor je kleine flamingo!

In de winter kan je de Burger ook binnen gebruiken als leuke loungeset voor je mini. Leg er een leuk nestje, kussentje en dekentje in en je hebt een gezellig loungeplek. 

Zoveel mogelijkheden met de Burger zandbakken & dat allemaal met één Burger!

Ben jij na het lezen van deze blog ook zo'n fan van de Burger zandbakken? Ontdek alle kleurtjes op onze shop!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Jouw winkelwagen

×

Subtotaal